Telenor je ponovo u akciji - Krv za život

Share this:

Menu
O KOMPANIJI NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA TELENOR JE PONOVO U AKCIJI - KRV ZA ŽIVOT

Share this:

NAZAD
 
Kompanija Telenor je danas u saradnji sa Zavodom za transfuziju krvi organizovala dobrovoljno davanje krvi u kojem su učestvovali zaposleni Telenora. 
 
09. novembar
 
Telenor je prepoznao potrebu da doprinese društvu i na ovaj nacin,  i pruži podršku institucijama koje doprinose spašavanju ljudskih života. Današnjom akcijom u kojoj ucestvuju Telenor zaposleni želimo dati primjer i drugim kompanijama, i da podstaknemo gradane da se u vecem broju odazovu  akcijama dobrovoljnog davanja krvi.

‘’Veoma sam srecna što sz naši zaposleni danas još jednom pokazali odgovornost prema društvu. Ovo je prvi put da ja dajem krv i moram reci da je sjajan osjecaj kada znate da sa 5 minuta koliko je potrebno da date krv spašavate jedan ljudski život. Za mene i zaposlene u Telenoru bilo je zadovoljstvo da ovo uradimo. Zahvaljujuci sjajnim profesionalcima iz Zavoda za transfuziju u našim prostorijama je sve bilo na mjestu kako bismo se osjecali sigurno i opušteno'', rekla je Kaaren Hilsen, izvršni direktor Telenora.

Dr Nela Eraković, specijalista transfuzione medicine iz Zavoda za transfuziju krvi je i danas istakla da je upravo ovo nacin da svi zajedno radimo na jacanju svijesti o dobrovoljnom davalaštvu krvi, i pravi nacin da dostignemo preporuceni nivo od 3-5% dobrovoljnih davalaca krvi na nivou zemlje. ‘‘Današnja akcija dobrovoljnog davanja krvi kompanije Telenor od velikog je znacaja za obezbjedivanje dovoljnih kolicina sigurne krvi kao lijeka za lijecenje naših gradana i podizanje stepena broja dobrovoljnih davaoca krvi u našoj zemlji. Kompanija Telenor ovakvim akcijama daje primjer i ostalim velikim kompanijama i utice na podizanje nivoa svijesti kod naših gradjana o znacaju dobrovoljnog davalaštva krvi.’’, istakla je ona