Telenor jača prisustvo na sjeveru Crne Gore

Share this:

Menu
O KOMPANIJI NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA TELENOR JAČA PRISUSTVO NA SJEVERU CRNE GORE

Share this:

NAZAD
 
Telenor proširuje lanac svojih prodavnica u zemlji, otvaranjem nove prodavnice u Rožajama. Istovremeno, Telenor lansira i brzu 4G pametnu mrežu u ovom gradu čime će omogućiti građanima Rožaja najbolje moguće korisničko iskustvo.
 
(Rožaje, 23. jun 2014.) – U Rožajama je danas otvorena nova Telenor prodavnica, koja će korisnicima ali i svim zainteresovanim građanima ove opštine pružiti mogućnost testiranja uređaja i odabira paketa iz aktuelne ponude u modernizovanom ambijentu. Vrhunsko korisničko iskustvo u Telenor pametnoj mreži stanovnicima Rožaja će upotpuniti aktivacija 4G tehnologije. Tako je brzo surfovanje i upload podataka dostupan sada i građanima Rožaja, što će donijeti brojne mogućnosti građanima..
 
Izvršni direktor Telenora Majkl Malvebo na otvaranju prodavnice je iskazao zadovoljstvo zbog nastavka investiranja u Crnu Goru, ka i jačanja prisustva širom države. „Rožaje će dobiti svoju prvu Telenor prodavnicu u kojoj građani iskusiti najbolje korisničko iskustvo u novom radnom okruženju. Građani će se istovremeno uvjeriti zašto je Telenor prepoznat kao operator koji omogućava najbolju komunikaciju građanima. Nova Telenor prodavnica i 4G pametna mreža zaista će donijeti razliku u komunikaciji, koja čini da uslovi života ljudi budu bolji, ali i stvara brojne mogućnosti za njih.“ saopštio je Malvebo.
 
U Telenor prodavnicama može se naći najveći izbor pametnih telefona, tablet računara i modema koje korisnici mogu kupiti po najpovoljnijim cijenama, a 4G tehnologija će izvući maksimum mogućnosti iz svakog od njih.
 
Svjesni da naši korisnici imaju sve veću potrebu za informacijama, komunikacijom i zabavom na svojim uređajima, bilo gdje i bilo kada uz veće brzine, u Telenoru nastavljamo da širiom 4G pokrivenost u Crnoj Gori. 4G je mreža četvrte generacije u mobilnim komunikacijama koja omogućava značajno veći protok podataka kroz mrežu brzinama 6 puta većim od onih koje omogućava 3G mreža i mnogo brže nego preko ADSL-a. Sa Telenorovim 4G-om, sve je spremno za nevjerovatno on-line iskustvo naših korisnika. Sada nema kašnjenja ili usporavanja pri download-u, tokom gledanja filmova i slušanja muzike, sve multimedijalne aplikacije se sada mogu maksimalno koristiti, upload fotografija na Facebook se gotovo odmah dešava, a čekanje na učitavanje stranica gotovo da ne postoji.
 
Otvaranjem jedanaeste prodavnice i stalan rad na poboljšanju mreže, Telenor sa sigurnošću može da kaže da će korisnici osjetiti razliku koju donosi kroz mobilne komunikacije i najbolje pametne telefone, proizvode, servise, pokrivenost, kvalitet i kapacitete.