Telenor i Telenor fondacija u novoj posjeti Bijeloj

Share this:

Menu
O KOMPANIJI NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA TELENOR I TELENOR FONDACIJA U NOVOJ POSJETI BIJELOJ

Share this:

NAZAD
 
Pokloni i zabava za djecu u Dječjem domu „Mladost“
 
(Bijela, 25. decembar 2015.) Predstavnici kompanije Telenor i Telenor fondacije, sada već tradicionalno, kraj godine obilježili su posjetom i uručivanjem poklona djeci iz Doma ,,Mladost“ u Bijeloj. Tokom decembra, zaposleni u Telenoru iz cijele Crne Gore pripremali su poklone koji su danas uručeni, a Telenor fondacija je obezbijedila i paketiće za sve mališane.
 
,,Kompanija Telenor posvećena je brizi za zajednicu, a posjeta djeci u Bijeloj nam je izuzetno draga akcija jer pomažemo djeci bez roditeljskog staranja, kao kompanija, ali i  kao pojedinci koji imaju razvijenu svijest o važnosti davanja“, rekla je generalna direktorka Telenora Crna Gora, Sandra Štajner. Ona je zahvalila zaposlenima u Telenoru na tome što održavaju praznični duh i tradiciju, koji su važan dio poslovanja kompanije.
 
Pomoćnica direktora Doma, Slavica Ilić, zahvalila je Telenoru na prepoznavanju dječjih želja i potreba. ,,Djeca svih uzrasta uživala su u današnjem programu, a ova akcija je pomogla da shvate da o njima ne brinemo samo mi koji radimo u Domu, već i čitava društvena zajednica i građani Crne Gore“, rekla je Ilić.
 
Darivanjem djece iz Doma ,,Mladost“ Telenor svake godine obilježi praznične dane. Djecu  su  danas zabavljali i animatori, a pretpraznična atmosfera upotpunjena je i izvođenjem predstave ,,Ledena čarolija“, koje je omogućila Telenor fondacija.
 
 

Kontakt osoba za medije:
Nataša Đurđić, Telenor fondacija