Telenor fondacija odgovara na izazove u društvu

Share this:

Menu
O KOMPANIJI NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA TELENOR FONDACIJA ODGOVARA NA IZAZOVE U DRUŠTVU

Share this:

NAZAD
 
(Podgorica, 27.10.2014.) Telenor fondacija je još jednom pozvala sve zainteresovane organizacije da do 7. novembra prijave projekte koji će pomoći u rješavanju određenih izazova sa kojima se suočava crnogorsko društvo. Projekti koje će Telenor fondacija podržati treba da su posvećeni osnaživanju mladih, njihovoj edukaciji i usavršavanju znanja i vještina u digitalnoj zajednici,  i da budu realizovani na teritoriji Crne Gore.
 
Menadžer fondacije Adrijana Husić navela je da su u Fondaciji zadovoljni dosadašnjim odzivom, ali da žele da ohrabre i druge organizacije da se prijave ne bi li na taj način realizovali sve one projekte koji pomažu u oblikovanju razvijenijeg društva i održive budućnosti, pa tako zajedno sa novim partnerima Fondacija nastavila da razvija koncept društvene odgovornosti.
 
“Tokom perioda za apliciranje, želimo da pozovemo i sve zainteresovane organizacije da učestvuju u Otvorenim vratima Telenor Fondacije. U periodu od  27. oktobra do 5. novembra zainteresovani mogu i da nas posjete i da dobiju neophodne informacije o projektima, ali i da se konsultuju oko razvoja ideja koje imaju. Ovo će biti prilika i za one koji su se već prijavili da se informišu o njihovim projektima, konsultuju sa nama ne bi li na kraju imali što kvalitetnije inicijative za realizaciju’’, saopštila je Husić. Sastanci se zakazuju kontaktom na fondacija@telenor.me, a sve dodatne informacije u vezi sa konkursom se mogu preuzeti na web stranici Telenor Fondacije.
 
Iz Fondacije napominju da se uz neophodnu dokumentaciju mogu prijaviti svi projekti koji su u skladu sa prioritetnim oblastima rada Fondacije i misijom “Internet za sve”. Telenor fondacija posvećena je stvaranju digitalne budućnosti za našu zajednicu pa se nadaju da će ovim projektima sa novim partnerima nastaviti dobru praksu. Upravni odbor Fondacije će sredinom novembra odlučiti koji projekti će dobiti finansijsku i logističku podršku.
 
 
Kontakt osoba za medije:
Adrijana Husić, Menadžer Telenor fondacije