Telenor edukuje 40 novih ambasadora sigurnog Interneta

Share this:

Menu
O KOMPANIJI NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA TELENOR EDUKUJE 40 NOVIH AMBASADORA SIGURNOG INTERNETA

Share this:

NAZAD
 
Telenorov projekat ‘’Spajamo generacije’’ koji je uspješno realizovan u prvoj polovini ove godine, nastavljen je u septembru i to pod sloganom ‘’Osvoji Internet, surfuj pametno!’’. Jedinstven projekat na temu sigurnog Internet ima za cilj pružanje edukacije i vještina crnogorskoj djeci, njihovim roditeljima i nastavnicima kako bi Internet za njih bio pozitivno iskustvo uz istovremeno jačanje osjećaja sigurnosti u digitalnom okruženju.
 
Nakon odabira ambasadora sigurnog Interneta iz 20 osnovnih škola, u subotu, 15. decembra bice organizovana cjelodnevna interaktivna trening radionica. Sa 40 osnovaca iz 10 gradova ce raditi predavaci iz Telenora, Represent Communications Agencije, osnovne škole Veljko Drobnjakovic, organizacije FLEKA i Juventasa.
 
Uloga Ambasadora sigurnog interneta u crnogorskom društvu je jako važna jer ce upravo oni biti ti koji ce objašnjavaceti vršnjacima kako da koriste Internet na zabavan, uzbudljiv ali siguran nacin.
Utiske sa predavanja svi zainteresovani ce moci da prate u realnom vremenu na društvenim mrežama Facebook i Twitter, na adresama: www.facebook.com/SurfujPametno i  https://twitter.com/SurfujPametno.. Zvanicni hastag projekta je #SurfujPametno.
 
Telenor ovaj projekat realizuje uz podršku Ministarstva za informaciono društvo i telekomunikacije i Ministarstve prosvjete, a u saradnji sa Udruženjem Roditelji