Telenor donosi 3 puta više dobrih stvari u periodu od 28. 12. do 02. 01.

Share this:

Menu
O KOMPANIJI NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA TELENOR DONOSI 3 PUTA VIŠE DOBRIH STVARI U PERIODU OD 28. 12. DO 02. 01.

Share this:

NAZAD
 
Praznična pripejd ponuda Telenor DODAJ SVE donosi 3 puta više dobrih stvari za dobru komunikaciju u najboljoj mreži u periodu 28.12. do 02.01.
 
Dobre stvari dolaze iz Telenora. 
 
Korisnici koji u periodu 28.12.2012. do 02.01.2013. pozovu Moj Meni *123# i aktiviraju neku od DODAJ ponuda dobiće tri puta više minuta i poruka u odnosu na osnovnu ponudu. Kao, i u osnovnoj ponudi, aktivirane ponude važe 7 dana od dana aktivacije. Specijalnu ponudu koja donosi 3 puta više dobrih stvari za komunikaciju mogu aktivirati i postojeći i novi korisnici.
 
Podsjećamo, osnovna ponuda DODAJ SVE pruža sve ono što je neophodno za najbolju komunikaciju u najboljoj mreži: minute u Telenor mreži, poruke u nacionalnom saobracaju i NEOGRANIČENI internet. Ponuda DODAJ PRIČU I PORUKE je namijenjena svim korisnicima koji pored razgovora vole i da šalju poruke, a DODAJ PRIČU omoguĆava korisnicima da opušteno razgovaraju jer ih očekuju minuti koji se mogu koristiti u okviru Telenor mreže. Ove ponude se mogu kupovati neograničen broj puta, a traju 7 dana od dana aktivacije. Za nove pripejd korisnike specijalna ponuda donosi besplatnu prvu aktivaciju DODAJ SVE dodatka sa 300 minuta u Telenor mreži, 300 poruka i neograničenim internetom (primjenjuje se politika fer korišcenja). 
 
Vrijeme praznika je vrijeme za najbliže i najdraže. Telenor omogućava korisnicima da se opuste i uživaju u razgovorima, dopisivanju i surfovanju; da budu blizu svojih prijatelja na internetu i da koriste telefon bez ograničenja.

Više informacija o svim novitetima, ponudama i povoljnostima korisnici mogu naci na web sajtu www.telenor.me, kao i zvaničnoj Facebook stranici Telenora. Takode, korisnici mogu pozvati korisnički servis 1188.

Dobre stvari pokreću svijet.