Telenor DODAJ – novi dnevni i još bolji nedjeljni dodaci

Share this:

Menu
O KOMPANIJI NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA TELENOR DODAJ – NOVI DNEVNI I JOŠ BOLJI NEDJELJNI DODACI

Share this:

NAZAD
 
Telenor DODAJ SVE ponuda pored obogaćenih nedjeljnih, sada donosi i nove dnevne dodatke za pristupačnije razgovore, više SMS-ova i opušteno surfovanje Internetom.
 
Dobre stvari dolaze iz Telenora.
 
Prateći potrebe naših korisnika, pripejd korisnicima su sada kroz servis Moj Meni *123# pored nedjeljnih DODAJ ponuda dostupni i dnevni dodaci. 
Obogaćene nedjeljne DODAJ ponude donose više pogodnosti i prilagođene su specifičnim potrebama korisnika.
 
Korisnici aktiviranjem DODAJ SVE ponude, bilo dnevne ili nedjeljne, kroz servis Moj Meni *123# za određeni iznos eura dobijaju određeni iznos minuta za razgovore u Telenor mreži, poruke u nacionalnom saobraćaju i NEOGRANIČENI Internet.
 
DODAJ PRIČU I PORUKE je namijenjena svim korisnicima koji pored razgovora vole i da šalju poruke, a DODAJ PRIČU omogućava korisnicima da opušteno razgovaraju jer ih očekuju minuti koji se mogu koristiti u okviru Telenor mreže. Ove ponude se mogu kupovati neograničen broj puta, a traju 7 dana od dana aktivacije. Za nove pripejd korisnike specijalna ponuda donosi besplatnu prvu aktivaciju DODAJ SVE dodatka sa 1200 minuta u Telenor mreži, 1200 poruka i neograničenim internetom (primjenjuje se politika fer korišćenja).
 
Više informacija o svim novitetima, ponudama i povoljnostima korisnici mogu naći na web sajtu www3.telenor.me, kao i zvaničnoj Facebook stranici Telenora. Takođe, korisnici mogu pozvati korisnički servis 1188.
 
Dobre stvari pokreću svijet.