Telenor dan korisnika – 120 zaposlenih na usluzi korisnicima

O KOMPANIJI NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA TELENOR DAN KORISNIKA – 120 ZAPOSLENIH NA USLUZI KORISNICIMA

U četiri grada u Crnoj Gori zaposleni kompanije Telenor proveli dan u razgovoru sa korisnicima.

(25. septembar 2014.) – Oko 120 zaposlenih u kompaniji Telenor, uključilo se u globalnu inicijativu Telenor Grupe pod nazivom Dan korisnika i svoja redovna radna mjesta preselilo na mjesta Plavog karavana u Pljevljima, Bijelom Polju, Podgorici i Nikšiću. Zaposleni su odgovarali na pitanja o novim uređajima i paketima, digitalnim servisima i provjeravali signal Telenor pametne mreže.

Cilj Dana korisnika je da zainteresovani dobiju sve tražene informacije, a ujedno i prilika za zaposlene da se još bolje i direktnije upoznaju sa njihovim potrebama i željama. Stanovnici sva četiri grada su pokazali veliko interesovanje i osim opštih pitanja o uslugama i paketima željeli da saznaju više o prednostima Telenor 4G pametne mreže kojom su pokrivena tri od četiri grada u kojima je događaj održan.

„Cijela godina protiče u dodatnom unapređivanju korisničkog iskustva, pa smo osim novih prodavnica i odlične pokrivenosti u cijeloj Crnoj Gori, željeli da jedan dan posvetimo isključivo našim korisnicima i oslušnemo njihove potrebe. Posebno zadovoljstvo je bilo gledati kolege iz različitih sektora koji nisu u prilici da svaki dan imaju direktnu komunikaciju sa korisnicima kako odgovaraju na pitanja i rješavaju nedoumice građana. U kojem god sektoru radili svi zaposleni su u krajnjem tu zbog korisnika, koje smo danas željeli da uvažimo na još jedan drugačiji način“, rekao je Majkl Malvebo, izvršni direktor Telenora Crna Gora.

Kontakt: Ana Mijanović, Specijalista za medije, pr@telenor.me