Telenor Crna Gora poklanja svim korisnicima digitalni servis Capture

Share this:

Menu
O KOMPANIJI NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA TELENOR CRNA GORA POKLANJA SVIM KORISNICIMA DIGITALNI SERVIS CAPTURE

Share this:

NAZAD
 
Telenor  Crna Gora poklanja svim korisnicima digitalni servis Capture
 
1. decembar 2015 – Svi pripejd i postpejd korisnici Telenora Crna Gora kao novogodišnji poklon dobijaju digitalni servis Capture koji omogućava bezbjedno čuvanje fotografija, video zapisa i drugih podataka online i na cloudu besplatno u naredne dvije godine. Capture predstavlja servis kojem korisnik može da pristupi na jednostavan način sa bilo kojeg uređaja i u bilo kom trenutku. Dovoljno je samo da se aplikacija preuzme na telefon ili drugi pametni uređaj i da se napravi korisnički nalog. 
 
 „Fotografisanje pametnim telefonima jedna je od omiljenih aktivnosti i ključna je za čuvanje dragocjenih životnih uspomena, a praznici pred nama su vrijeme kada se porodice i prijatelji okupljaju i stvaraju momente za pamćenje. Imajući u vidu navike i potrebe korisnika Capture smo unaprijedili dodatnom količinom prostora za čuvanje podataka i nezaboravnih trenutaka. Uz besplatan internet za korišćenje servisa i mogućnost povezivanja sa društvenim mrežama Capture predstavlja jedinstven servis po mjeri svih naših korisnika“, kazao je Luka Đurašković, direktor prodaje Telenora Crna Gora.
 
U zavisnosti od paketa koji aktiviraju, svi korisnici Telenorovih postpejd usluga  u naredne dvije godine će dobiti određenu količinu prostora za čuvanje fajlova kao i određenu količinu internet saobraćaja za prenos podataka za ovu uslugu. 
 
Takođe, svi koji koji u periodu od 01. decembra do 29. februara naredne godine postanu novi Telenorovi pripejd korisnici dobijaju 200mb brzog interneta uz svaku novu dopunu do kraja 2016. Godine.
 
Capture se aktivira putem Moj Telenor mobilne aplikacije ili web portala koji preusmjerava na odgovarajuću veb prodavnicu. Takođe, moguće je i direktno pruzimanje sa Google Play Store za Android ili AppStore za iOS uređaje. Nakon instalacije, korisnici unutar samog digitalnog servisa prolaze kroz jednostavan proces registracije privatnog naloga, i mogu početi sa čuvanjem podataka bez    bojazni da će izgubiti svoje dragocjene uspomene ili napraviti dodatni trošak, dok memorija telefona ostaje rasterećena za druge potrebe. Sa 4G mrežom koja omogućava do šest puta brži internet i pouzdaniju internet konekciju i inovativne i privlačne digitalne servisie Telenor svojim korisnicma želi da obezbijedi najbolje  korisničko iskustvo.
 
Kontakt za medije:
Nataša Đurđić, specijalista za korporativne komunikacije i društveno odgovorno poslovanje