Telefoni u Telenoru po sniženim cijenama

Share this:

Menu
O KOMPANIJI NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA TELEFONI U TELENORU PO SNIŽENIM CIJENAMA

Share this:

NAZAD
 
Postojeća ponuda pametnih telefona u kompaniji Telenor obogaćena je akcijskom ponudom, kao i mogućnošću odabira paketa sa neograničenim razgovorima u mreži i neograničenim Internetom.
 
(Podgorica, 08. april 2014. godine) – Korisnici Telenor paketa „Prenesi i surfuj“ u narednom periodu u sklopu proljećne ponude ove kompanije mogu kupiti određene telefone po novim, sniženim cijenama. Po simboličnoj cijeni od jedan euro mogu se kupiti „pametni“ telefoni Samsung Galaxy Young, Samsung Grand Neo, Alcatel Idol Mini. 
Samsung Galaxy Young ima internu memoriju od 2GB i kameru od tri megapiksela, dok je Grand Neo model ovog južnokorejskog proizvođača opremljen sa 8GB memorije i kamerom od pet megapiksela. Alcatel Idol Mini raspolaže sa 2GB ugrađene memorije i kamerom od pet megapiksela.
 
Navedeni, ali i mnogi drugi modeli telefona se, u sklopu proljećne akcije sniženja za postpejd korisnike, mogu kupiti u svim Telenor prodavnicama širom Crne Gore, od kojih su neke već redizajnirane u jednom od najvećih ovogodišnjih projekata kompanije.

Uz nove cijene telefona, Telenor je korisnicima ponudio i unaprijeđene postpejd pakete „Prenesi i surfuj“ sa neograničenim besplatnim pozivima u mreži. „Uz ove pakete neograničen je i Internet, po odličnim brzinama koje su prepoznatljive za Telenor mrežu. Uz dobre telefone i neograničen Internet naši korisnici mogu rasterećeno da uživaju u surfovanju globalnom mrežom, slušanju muzike preko Deezer servisa ili novostima sa društvenih mreža“, kazala je Adrijana Husić, PR Telenora.
Kompanija Telenor izlazi u susret korisnicima i omogućavanjem kombinovanja paketa i uređaja koji najviše odgovaraju njihovom budžetu i potrebama.