Telefoni po mjeri korisnika

Share this:

Menu
O KOMPANIJI NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA TELEFONI PO MJERI KORISNIKA

Share this:

NAZAD
 
Postojećom ponudom pametnih telefona i uz najavljene modele koji će raditi na Firefox platformi, kompanija Telenor konstano radi na bogaćenju ponude pametnih telefona iz različitih cjenovnih kategorija, a uz Pričaj i Surfuj pakete.
 
(Podgorica, 23. oktobar 2013. godine) – Korisnici Telenor pametne mreže će u narednom periodu moći da uz najpovoljnije pakete izaberu telefon koji najviše odgovara njihovoj dinamici i potrebama. Pričaj i Surfuj paketi u sklopu mjesečne pretplate omogućavaju neograničen Internet i neograničene razgovore u mreži, a korisnici na poklon dobijaju i Deezer muziku.
 
Telenor Smart 2 i Telenor Smart Pro 2 modeli se mogu kupiti po cijeni već od jednog eura uz Pričaj i Surfuj S, odnosno Pričaj i Surfuj M pakete. Sa jednom od novijih verzija Android operativnog sistema i kamerom od dva, odnosno pet megapiksela, ovi telefoni kompanije Telenor omogućiće korisnicima puni ugođaj u komunikaciji.
 
“Kao jedan od najpopularnijih modela već se izdvojio Samsung Galaxy Note 3, koji sa internom memorijom od 32GB i kamerom od 13 megapiksela predstavlja jedan od najboljih telefona današnjice. Korisnici će moći da rade više stvari istovremeno, jer ovaj telefon omogućava simultani rad dvije i više aplikacija, a Telenorova Pametna mreža koja se svakodnevno unaprijeđuje omogućiće da korisnici dobiju maksimum od ovog telefona”, istakla je Adrijana Husić, PR Telenora.
U ponudi Telenora su i telefoni na Android platformama koji se uz Pričaj i surfuj XL pakete mogu kupiti po povoljnim cijenama – Samsung Galaxy S4 mini po cijeni od jednog eura, a Sony Xperia Z i HTC One po cijeni od 99 eura.
 
Za ljubitelje drugačijih mobilnih platformi u ponudi su Nokia telefoni Lumia 520 i Lumia 720 sa Windows Phone 8 operativnim sistemom.
 
Iz kompanije su najavili da će Telenor korisnici krajem godine prvi u Crnoj Gori moći da koriste uređaje bazirane na mobilnom Firefox operativnom sistemu kompanije Mozilla.
 
Više informacija o svim novitetima, ponudama i povoljnostima korisnici mogu naći na web sajtu www.telenor.me, kao i zvaničnoj Facebook stranici Telenora. Korisnički servis 1188 omogućava stalnu podršku, 24h 7 dana u sedmici.