Sve što vam treba za najbolju Novu godinu do sada!

Share this:

Menu
O KOMPANIJI NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA SVE ŠTO VAM TREBA ZA NAJBOLJU NOVU GODINU DO SADA!

Share this:

NAZAD
 
U susret praznicima, Telenor je za svoje korisnike pripremio ponudu DODAJ SVE koja omogućava lako dijeljenje dobrih stvari sa onima do kojih vam je stalo.
 
Dobre stvari dolaze iz Telenora.
 
Vrijeme praznika je vrijeme za najbliže i najdraže. Telenor omogućava korisnicima da se opuste i uživaju u razgovorima, dopisivanju i surfovanju; da budu blizu svojih prijatelja na internetu i da koriste telefon bez ograničenja.
 
Korisnici koji pozovu Moj Meni *123# pronaći ce nove pripejd ponude, kreirane po mjeri i potrebama korisnika. Ponuda DODAJ SVE pruža sve ono što je neophodno za najbolju komunikaciju u najboljoj mreži: minute u Telenor mreži, poruke u nacionalnom saobraćaju i NEOGRANIČENI internet. Ponuda DODAJ PRIČU I PORUKE je namijenjena svim korisnicima koji pored razgovora vole i da šalju poruke, a DODAJ PRIČU omogućava korisnicima da opušteno razgovaraju jer ih očekuju minuti koji se mogu koristiti u okviru Telenor mreže. Ove ponude se mogu kupovati neograničen broj puta, a traju 7 dana od dana aktivacije.
 
Za nove pripejd korisnike specijalna ponuda donosi besplatnu prvu aktivaciju DODAJ SVE dodatka sa 300 minuta u Telenor mreži, 300 poruka i neograničenim internetom (primjenjuje se politika fer korišcenja).

Više informacija o svim novitetima, ponudama i povoljnostima korisnici mogu naći na web sajtu www.telenor.me, kao i zvaničnoj Facebook stranici Telenora. Takode, korisnici mogu pozvati korisnički servis 1188.

Dobre stvari pokreću svijet