Specijalni pripejd paketi sa besplatnim telefonima

O KOMPANIJI NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA SPECIJALNI PRIPEJD PAKETI SA BESPLATNIM TELEFONIMA

Za lakšu i bolju komunikaciju, Telenor pripejd korisnicima su uz specijalne pripejd pakete obezbijeđeni i besplatni telefoni.

Dobre stvari i dalje dolaze iz Telenora.

Novim Telenor korisnicima sada su dostupni specijalni paketi po cijeni od 19.99€ ili 49.99€, uz koje dobijaju isti iznos novca na racunu za razgovore i SMS poruke u Telenor mreži. Uz ove pakete, korisnici besplatno dobijaju telefone, i to: uz paket od 19.99€ Alcatel OT 306, odnosno Alcatel OT 602 uz paket od 49.99€.

Telenor zahvaljujuci specijalnim pripejd paketima sa besplatnim telefonima cini komunikaciju jednostavnijom i boljom što korisnicima omogucava zadovoljenje svih komunikacionih i informacionih potreba.

Specijalne pripejd pakete korisnici mogu naci na više od 1000 kioska, benzinskih pumpi, supermarketa, ali i na mnogim drugim vidno oznacenim prodajnim mjesta Telenora širom Crne Gore.

Više informacija o svim novitetima, ponudama i povoljnostima korisnici mogu naci na web sajtu www.telenor.me, kao i zvanicnoj Facebook stranici Telenora. Takode, korisnici mogu dobiti pozivom korisnickog servisa 1188.

Dobre stvari pokreću svijet.