Specijalna ponuda roaming u Srbiji u Telenor mreži

O KOMPANIJI NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA SPECIJALNA PONUDA ROAMING U SRBIJI U TELENOR MREŽI

Telenor je ponudio korisnicima roming ponude po izuzetno povoljnim cijenama, kako bi im omogućio da i u Srbiji uživaju u pametnoj mreži.

(Podgorica, 13. novembar 2013. godine) Koristeći prednosti regionalne povezanosti, kompanija Telenor ponudila je korisnicima povoljniji roming u okviru mreže u Srbiji, koji se aktivira kupovinom dnevnih ili nedjeljnih karata. Aktivacije obuhvataju odlazne pozive i besplatni SMS ka mrežama Telenora u Crnoj Gori i Srbiji, besplatan Internet, kao i besplatne dolazne pozive iz svih mreža. Primjenjuje se politika fer korišćenja za sve servise.

Dnevna karta, koja važi od aktivacije do ponoći istog dana, dostupna je po cijeni od 1,5 euro, dok cijena nedjeljne karte, korisnicima kojima je roming potreban više dana, iznosi 3,5 eura.
Iz Telenora su saopštili da ponudama za roming žele da olakšaju i učine dostupnijom i jeftinijom komunikaciju korisnicima koji zbog obaveza često putuju u Srbiju.
“Kao članovi Telenor grupe, odlučili smo da iskoristimo prednosti postojanja naše mreže i na susjednim tržištima. Novom roming ponudom našim korisnicima omogućavamo da uz povoljne cijene i u romingu koriste sve usluge pametne mreže”, saopštila je Adrijana Husić, PR Telenora.

Aktivacija dnevne ili nedjeljne karte ostvaruje se besplatnim pozivom na broj *123#,  a moguća je u zemlji ili u inostranstvu. Korisnik dobija potvrdu o aktivaciji ponude, kao i vrijeme važenja ponude.. Takođe, korisnik dobija potvrdu u trenutku kada iznos definisan politikom fer korišćenja za svaki pojedinačni servis istekne.