Servis za online dopunu računa

Share this:

Menu
O KOMPANIJI NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA SERVIS ZA ONLINE DOPUNU RAČUNA

Share this:

NAZAD
 
Telenor online dopuna je novi servis koji prepaid i korisnicima Internet kartica omogućava da dopune svoj račun na jednostavan način, bilo kada i bilo gdje.

(Podgorica, 27. novembar 2013. godine) Osluškujući sve veću potrebu korisnika za digitalnim servisima, Telenor je ponudio mogućnost dopune prepaid i brojeva za Internet pakete putem online dopune. Račun je moguće dopuniti direktno sa sajta www.telenor.me uz plaćanje Visa ili MasterCard karticama svih banaka.
 
Novi vid kupovine siguran je i jednostavan način da korisnici u bilo kom trenutku, bilo da se nalaze u zemlji ili inostranstvu, izvrše uplatu i time uživaju u komunikaciji ili surfuju Internetom. 
 
“U vremenu kada je online plaćanje postalo svakodnevnica i velika potreba, smatramo da je Telenor Online dopuna logičan slijed stvari i zadovoljstvo nam je što smo našim korisnicima omogućili ugodnost kupovine dopuna gdje god da se nalaze. Ovo je jedan u nizu servisa koji našim korisnicima olakšava komunikaciju, a kompanija će nastaviti da radi u ovom pravcu i dalje.”, istakla je Adrijana Husić, PR kompanije Telenor.
 
Bezbjednost transakcija je osigurana na način što se povjerljive informacije prenose u zaštićenoj formi uz pomoć trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije. Minimalan iznos dopune je 1 EUR, a maksimalan 50 EUR.