Sada i do 70% uštede u Roamingu za postpaid korisnike Telenora

O KOMPANIJI NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA SADA I DO 70% UŠTEDE U ROAMINGU ZA POSTPAID KORISNIKE TELENORA

Putovanja postpaid korisnika sada su lakša i ljepša. Otputujte bezbrižno i javite se svima kojima želite jer Telenor donosi nove povoljnosti – do 70% popusta na dolazne i odlazne pozive kada ste u inostranstvu i koristite Telenor karticu.

Nakon nove i jedinstvene prepaid roaming ponude, Telenor donosi mogucnost i postpaid korisnicima da tokom boravka u inostranstvu bezbrižno komuniciraju i ostvare popuste cak i do 70%.

Dovoljno je da kroz Moj meni *123#, korisnik odabere roaming tarifni dodatak. Korisnik ce dobiti povratnu notifikacionu poruku od kada mu važi roaming tarifni dodatak.

Izabrani tarifni dodatak korisnici mogu koristiti u svim zemljama u svijetu, izuzev u Srbij, u mrezi Telenor Srbija. Ukljuceni saobracaj u tarifnim dodacima se odnosi na sve mreže bez obzira na to koga korisnici zovu ili iz koje mreže/zemlje su pozvani. Dodatak je moguce aktivirati bilo u zemlji ili u roamingu, a korisnik dobija notifikacionu poruku prilikom aktivacije dodatka.

Da podsjetimo - u Srbiji, u Telenor mreži, nema roaminga, vec se primjenjuju domace cijene, kao kod kuce.