Redizajnirana Telenor prodavnica na Cetinju

O KOMPANIJI NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA REDIZAJNIRANA TELENOR PRODAVNICA NA CETINJU

Crnogorska prijestonica je treći grad koji je, u sklopu jednog od najvećih projekata kompanije Telenor, dobio redizajnirani prodajni objekat, u ulici Njegoševoj 89.

(Cetinje, 14. mart 2014.) - Kompanija Telenor je danas otvorila redizajniranu prodavnicu na Cetinju i tako dodatno olakšala upoznavanje sa uslugama i ponudama dosadašnjim korisnicima, ali i svim zainteresovanim građanima. Brojnim posjetiocima na otvaranju prezentovana je 4G mreža, bežična tehnologija četvrte generacije koja omogućava značajno veći protok podataka, brzinama šest puta većim od onih koje su dozvoljene u 3G mreži i većim u odnosu na ADSL.

Presijecanjem vrpce u plavoj korporativnoj boji Telenora, treću, redizajniranu Telenor pordavnicu svečano su otvorili Majkl Malvebo, izvršni direktor Telenora Crna Gora i Aleksandar Bogdanović, gradonačelnik Prijestonice Cetinje.

„Nakon što smo prošle godine, kao operator univerzalnog telekomunikacionog servisa, postavljanjem bazne stanice na Trešnjevu, dijelu cetinjske opštine omogućili pristup fiksnoj telefoniji i bežičnom Internetu, nastavljamo sa podizanjem naših usluga na veći nivo u ovom gradu. Ovog puta Cetinje dobija novu i redizajniranu prodavnicu, uz jednu od najnaprednijih i najbržih Internet tehnologija u svijetu, 4G mrežu koju smo upravo ovdje lansirali 2011. godine. Ovo je samo početak, a talas dobrih stvari iz Telenora će zahvatiti cijelu Crnu Goru”, saopštio je Majkl Malvebo, izvršni direktor kompanije Telenor.

Gradonačelnik Prijestonice Cetinje, Aleksandar Bogdanović osvrnuo se na značaj otvaranja moderne prodavnice na Cetinju: ''Sasvim je opravdano ako ustvrdim da je današnji čin samo još jedan u nizu kojima kompanija Telenor potvrđuje svoju posvećenost Cetinju, čiji će krajnji rezultat biti još efikasnije i kvalitetnije servisiranje potreba građana iz ove oblasti. Zbog toga, danas mogu istaći i kako Telenor sa pravom pripada krugu kompanija koje prepoznajemo kao pokretače dobrih, pozitivnih impulsa u našem gradu – i koje prepoznaju važnost što bolje prezentacije i pružanja usluga na Cetnju.’’

Telenor korisnici koji su danas posjetili redizajniranu prodavnicu u crnogorskoj prijestonici dobili su poklone i posebne ponude u okviru Telenor pametne mreže.
Pored ovoga, korisnici na Cetinju su bili i prvi koji su imali mogućnost da se upoznaju sa novim postpajed paketima koji su od danas dostupni svim novim i postojećim Telenor korisnicima u Crnoj Gori. Pakete Prenesi i surfuj karaterišu neograničeni pozivi u mreži, kao i brzi neograničeni Internet koji omogućava da bilo kada i bilo gdje korisnici uživaju u omiljenoj muzici, najnovijim aplikacijama i novostima sa društevnih mreža. Dodatno, bez obzira na odabrani paket, nepotrošeni minuti i SMS mogu se prenijeti u naredna tri mjeseca. Uz PRENESI I SURFUJ L, XL, XXL i PREMIUM pakete korisnici dobijaju i novi besplatni CAPTURE digitalni sevis. CAPTURE je aplikacija koja omogućava da na cloud-u jednostavno sačuvate sve fotografije sa telefona i da im lako i brzo pristupate bilo kad i bilo gdje.

U Telenor prodavnicama može se naći najveći izbor pametnih telefona, tablet računara i modema. Telenor prodavnica u Cetinju treća je redizajnirana prodavnica ove kompanije u 2014. godini.