Prvu aktivaciju nagrađuju besplatnim minutima, porukama i Internetom

O KOMPANIJI NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA PRVU AKTIVACIJU NAGRAĐUJU BESPLATNIM MINUTIMA, PORUKAMA I INTERNETOM

Telenor ponudio pripejd korisnicima sve segmente komunikacije u sklopu paketa “Dodaj sve”.

(Podgorica, 26. oktobar 2013. godine) – Kompanija Telenor pozvala je sve nove pripejd korisnike da aktiviraju posebnu ponudu „Dodaj sve“ i za prvu aktivaciju, koja je besplatna, dobiju minute, poruke i neograničen Internet koje mogu iskoristiti u narednih sedam dana od aktiviranja.

Paket donosi 1200 minuta za razgovore u Telenor mreži, 1200 poruka prema svim mrežama u Crnoj Gori, kao i neograničen Internet.

Ponuda “Dodaj sve” osmišljena je za sve pripejd korisnike koji žele da nesmetano uživaju u svim vidovima komunikacije – bilo da više vole da razgovaraju, pišu sms-ove ili surfuju Internetom po punoj brzini.

“Ovu ponudu korisnici veoma brzo prepoznaju i po broju aktivacija možemo reći da smo je na pravi način prilagodili njihovim potrebama. Naravno, Telenor nastavlja da osmišljava i nove pakete, kako bismo relativno brzo ponovo obradovali naše pripejd korisnike. Naša posvećenost pripejd segmentu i rezultira konstanto najvećim udjelom Telenora u ukupnom broju pripejd korisnika u Crnoj Gori”, saopštila je Adrijana Husić, PR Telenora.

“Dodaj sve” može se aktivirati i preko 123 Meni aplikacije, koju su nedavno osmislili i pokenuli Telenor programeri, a nakon prve besplatne aktivacije, naredna aktivacija košta tri eura.