Prvenstvo uživo – novi Telenor servis

Share this:

Menu
O KOMPANIJI NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA PRVENSTVO UŽIVO – NOVI TELENOR SERVIS

Share this:

NAZAD
 
Korisnici Telenor pametne mreže Svjetsko prvenstvo u fudbalu, od 12. juna do 13. jula, mogu besplatno pratiti kroz novi Telenor servis ''Prvenstvo uživo''.
 
(Podgorica, 16. jun 2014.) – Kompanija Telenor omogućila je svojim korinisima novi digitalni servis, „Prvenstvo uživo“. Servis je namijenjen onima koji prate Svjetsko fudbalsko prvenstvo u Brazilu, besplatan je i dostupan je na različitim uređajima. Korisnici servisu mogu pristupiti preko telefona, tableta i računara a Internet saobraćaj Telenor korisnicima se ne naplaćuje.
 
Za aktivaciju servisa potrebno je da korisnici pošalju SMS na 1477 sa sadržajem „prvenstvo“ i dobijaju link za praćenje. Animacije koje prenose veliki broj detalja, pružiće korisnicima jedinstveni osjećaj dok budu pratili rezultate, statistike, podatke o timovima i ostale podatke vezane za najveću fudbalsku smotru.
 
“Golovi, pozicije igrača, žuti i crveni kartoni – svaki detalj je jasno vidljiv, sadržaji su pregledni, a aplikacija je izuzetno laka za korišćenje. Telenor na ovaj način želi da ljubiteljima sporta približi sve detalje sa najznačajnijeg sportskog događaja godine bilo gdje i bilo kada, a prateći potrebe naših korisnika namjeravamo da ovakvi i slični servisi budu na raspolaganju i ubuduće”, poručuju iz Telenora.