Prve #SurfujPametno radionice za djecu

Share this:

Menu
O KOMPANIJI NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA PRVE #SURFUJPAMETNO RADIONICE ZA DJECU

Share this:

NAZAD
 
Telenor će sjutra u saradnji sa udruženjem Roditelji i ambasadorima sigurnog Interneta (prva generacija) organizovati dvije radionice na temu sigurnog Interneta i pravilne upotrebe računara i Interneta. Polaznici ove radionice će biti djeca zaposlenih u Telenoru i članova udruženje Roditelji, uzrasta 9 do 14 godina. Po modelu ovih radionica biće rađene i radionice u 25 osnovnih škola koje učestvuju u projektu.
 
Naredna aktivnost je druga trening radionica za ambasadore sigurnog Interneta i biće organizovana u prvoj polovini februara. Na ovoj trening radionici će se okupiti ambasadori sigurnog Interneta prve i druge generacije, njih 60, kako bi podijelili iskustva i pripremili sa za tromjesečni proces vršnjačke edukacije koji će uslijediti odmah nakon trening radionice.
 
Podsjećamo, jedinstven projekat na temu sigurnog Internet ima za cilj pružanje edukacije i vještina crnogorskoj djeci, njihovim roditeljima i nastavnicima kako bi Internet za njih bio pozitivno iskustvo uz istovremeno jačanje osjećaja sigurnosti u digitalnom okruženju. Telenorov projekat ‘’Spajamo generacije’’ koji je uspješno realizovan u prvoj polovini ove godine, nastavljen je u septembru i to pod sloganom ‘’Osvoji Internet, surfuj pametno!’’.

Telenor ovaj projekat realizuje uz podršku Ministarstva za informaciono društvo i telekomunikacije i Ministarstve prosvjete, a u saradnji sa Udruženjem Roditelji.
 
Informacije o projektu je moguće pratiti i na društvenim mrežama Facebook i Twitter, na adresama: www.facebook.com/SurfujPametno i https://twitter.com/SurfujPametno. Zvanični hashtag projekta je #SurfujPametno.