Prijave na konkurs Telenor fondacije do 10. aprila

O KOMPANIJI NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA PRIJAVE NA KONKURS TELENOR FONDACIJE DO 10. APRILA

Svi koji žele da se pridruže Telenoru u kreiranju pozitivnih promjena u društvu, mogu se prijaviti na konkurs Telenor fondacije za podršku društveno odgovornim projektima, koji je otvoren do 10. aprila. Podsjećamo da se na konkurs „Zamisli sve“ mogu prijaviti humanitarne i nevladine organizacije, institucije i fondacije registrovane u Crnoj Gori, a prijavni obrazac potrebno je poslati  na mejl adresu fondacija@telenor.me.

U toku je sedmi konkurs Telenor fondacije koji ima za cilj pronalaženje inovativnih i održivih rješenja za izazove u različitim oblastima. Veću šansu da dobiju podršku imaće projekti fokusirani na polja djelovanja Telenor fondacije, a to su obrazovanje, socijalna inkluzija društveno ugroženih grupa, kultura i umjetnost i zaštita životne sredine.

O projektima čiju će realizaciju Telenor finansijski i logistički podržati odlučiće Upravni odbor Fondacije. Informacije o neophodnim dokumentima i načinu prijave dostupne su na sajtu www.telenor.me.

Telenor fondacija ove godine obilježava petogodišnjicu poslovanja, a od svog osnivanja podržala je preko 20 društveno odgovornih projekata, u saradnji sa 30 nevladinih organizacija i institucija.