Praznična pripejd ponuda „Omiljeni broj”

Share this:

Menu
O KOMPANIJI NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA PRAZNIČNA PRIPEJD PONUDA „OMILJENI BROJ”

Share this:

NAZAD
 
Telenor poziva korisnike da napune baterije i uživaju u 60 dana neograničenih razgovora i poruka sa omiljenom osobom
 
(Podgorica, 4. decembar 2013. godine) – U duhu prazničnog darivanja, Telenor je novim pripejd korisnicima spremio veliki broj povoljnosti. Svi koji kupe pripejd karticu tokom novogodišnje kampanje moći će da odaberu svoj „Omiljeni broj” ka kojem će imati 60 dana neograničenih razgovora i SMS poruka i to besplatno. 
 
Aktivacijom ovog dodatka, svi novi korisnici dodatno dobijaju mogućnost da besplatno šalju poruke ka svim Telenor korisnicima i neograničeno surfuju internetom narednih 60 dana.
 
Iz kompanije su saopštili da su posebnu ponudu pripremili i za postojeće pripejd korisnike. Postojeći pripejd korisnici mogu da aktiviraju „Omiljeni broj“ po cijeni od 0,75 eura za 7 dana neograničenih razgovora i poruka, ili u trajanju od 30 dana  za 2 eura.
 
„Uz opciju „Omiljeni broj” želimo da svi naši korisnici uživaju u neograničenoj komunikaciji sa dragim osobama, bez brige o troškovima. S obzirom na to da svi imamo specifične potrebe kada je komunikacija u pitanju, pripremili smo i dva dodatka,nedjeljni i mjesečni, čime sami korisnici pripejd paketa u potpunosti mogu prilagoditi svojim potrebama. Svim korisnicima je data mogućnost da istovremeno aktiviraju dodatke ka najviše 5 brojeva iz mreže”, istakla je Adrijana Husić, PR Telenora. 
 
Za sve dodatne informacije korisnicima je na usluzi Korisnički servis 1188, a poziv ka ovom broju je besplatan.