Praznična pripejd ponuda: Deset puta više kredita i pet gigabajta interneta

O KOMPANIJI NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA PRAZNIČNA PRIPEJD PONUDA: DESET PUTA VIŠE KREDITA I PET GIGABAJTA INTERNETA

U susret praznicima, Telenor je za svoje nove pripejd korisnike pripremio ponudu koja im donosi još više mogućnosti za komunikaciju u Telenor mreži i dodatne gigabajte za bezbrižno surfovanje internetom.

Svi korisnici koji za pet eura kupe i aktiviraju Telenor SIM karticu, dobijaju deset puta više kredita, odnosno 50 eura koje mogu iskoristiti za pozive i poruke prema svim mrežama u Crnoj Gori. Osim toga, dobijaju i pet gigabajta interneta, a obje pogodnosti važe tokom sedam dana, od trenutka aktivacije. Svaka naredna aktivacija dodatka košta pet eura.

Više kredita i interneta korisnici mogu aktivirati putem kratkog koda *123#, aplikacije ili portala Moj Telenor, kao i pozivanjem Kontakt centra. Atraktivna promotivna ponuda važi do 31. januara naredne godine.

Svake godine, Telenor svoje korisnike obraduje prazničnim iznenađenjima za uživanje u raznovrsnim uslugama i stabilnom kvalitetu Telenor mreže. Ovogodišnjom ponudom, koja obuhvata i dodatni internet, Telenor izlazi u susret potrebama svojih korisnika, koji sve više koriste digitalne tehnologije.

Više informacija o novoj pripejd ponudi dostupno je na sajtu www.telenor.me.