Odlični poslovni rezultati u ljetnjoj sezoni

O KOMPANIJI NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA ODLIČNI POSLOVNI REZULTATI U LJETNJOJ SEZONI

Već četvrtu godinu zaredom, kompanija Telenor je operator sa najvećim brojem korisnika u ljetnjoj sezoni, što se posebno odnosi na pripejd korisnike. Tokom ljetnjih mjeseci, korisnička baza Telenora povećala se za 40 hiljada korisnika, a pripejd segment kompanije porastao je za 5%.

,,Zbog specifičnosti crnogorskog tržišta, u našoj kompaniji posebnu pažnju usmjeravamo na ljetnju sezonu. Svjesni uloge koju turizam ima u razvoju crnogorske ekonomije, trudimo se da u ovom periodu, i turisti i stanovnici Crne Gore imaju visok kvalitet mreže i pratećih usluga. Ovogodišnji rezultati pokazuju da smo u tome uspjeli“, rekla je Sandra Štajner, generalna direktorka Telenora Crna Gora.

Ovo ljeto obilježile su posebno osmišljene ponude za turiste. Pored ponude neograničenog interneta, Telenor je prvi operator na crnogorskom tržištu koji je uspostavio saradnju sa Viberom. Tako su novi korisnici mogli da uživaju u 15 dana besplatnog interneta za Viber, a postojećim korisnicima na raspolaganju je bilo korišćenje Viber dodatka tokom 30 dana.

Osim turističkog paketa, Telenor je osmislio i posebne Viber stikere za sve  korisnike, koji su za nekoliko mjeseci poslati preko šest miliona puta.