Nova Telenor prodavnica u šoping molu Delta City

Share this:

Menu
O KOMPANIJI NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA NOVA TELENOR PRODAVNICA U ŠOPING MOLU DELTA CITY

Share this:

NAZAD
 
Kompanija Telenor je redizajnom prodavnice u šoping molu Delta City pružila novi nivo usluge u jednom od omiljenih mjesta za kupovinu i druženje u Podgorici.
 
(Podgorica, 10. jul 2014.)
Nakon otvaranja najveće prodavnice u centru grada, kao i redizajna prodavnice u Moskovskoj ulici, kompanija Telenor je redizajnirala prodavnicu u šoping molu Delta City, gdje će zaposleni svim posjetiocima pružiti potrebne informacije i uslugu na najvećem nivou. Modernizovani izgled i ambijent će korisnicima omogućiti najbolje uslove za testiranje novih uređaja i odabir ponude koja najviše odgovara njihovim potrebama.
 
„Kao kompanija koja stavlja akcenat na inovativnost i moderni stil života, svjesni smo da glavnom gradu treba da ponudimo usluge na više različitih lokacija. Nakon centra grada, gdje smo otvorili najveću Telenor prodavnicu u Crnoj Gori, uz uvijek popularnu prodavnicu u Moskovskoj ulici Preko Morače, na redu je popularna destinacija Podgoričana - Delta City, gdje svi posjetioci mogu da dožive potpuno novo korisničko iskustvo“, saopšteno je iz kompanije Telenor.
 
Posjetioci nove prodavnice u šoping molu Delta City su među prvima imali priliku da se upoznaju sa novom pripejd ponudom u sklopu koje je kompanija Telenor svim novim korisnicima pripremila sedam dana neograničenog iskustva u Telenor pametnoj mreži. Korisnicima je na raspolaganju 1200 minuta za razgovore unutar mreže, 1200 poruka prema svim mrežama u Crnoj Gori, 50MB za surfovanje Internetom, ali i neograničen Internet protok za komunikaciju u okviru digitalnog servisa WhatsApp.
 
Pored toga, svi postojeći pripejd korisnici u okviru nedjeljnih ponuda “Dodaj sve”, “Dodaj za sve mreže” i “Dodaj priču i poruke” će imati uključen neograničen Internet za korišćenje WhatsApp servisa.