Nova godina uz Deezer i duplo više gigabajta u Telenor mreži

Share this:

Menu
O KOMPANIJI NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA NOVA GODINA UZ DEEZER I DUPLO VIŠE GIGABAJTA U TELENOR MREŽI

Share this:

NAZAD
 
Za svakog novog Internet korisnika kompanija Telenor je pripremila duplo više gigabajta za brzo surfovanje i besplatnu Deezer muziku.
 
(Podgorica, 6. decembar 2013. godine) – Kompanija Telenor u susret praznicima obradovaće svakog novog korisnika Surfuj paketa sa duplo više gigabajta za brzo surfovanje Internetom, besplatnim muzičkim servisom Deezer i opcijom kupovine uređaja po izuzetno povoljnim cijenama.
 
Iz kompanije Telenor su poručili da prije predstojećih praznika, kada je potreba korisnika za komunikacijom intenzivirana, žele da omoguće svakom novom korisniku izbor najbolje kombinacije paketa i uređaja.
 
„Kao kompanija koja je posvećena povezivanju ljudi, u novogodišnju ponudu smo uključili i uređaje koji će zadovoljiti Internet potrebe i naših najprobirljivijih korisnika. Tablet Samsung Galaxy Tab 3 sa memorijom od 16 gigabajta i kamerom od pet megapiksela, svaki novi korisnik može kupiti već od 199 eura. Za ljubitelje laptop računara u ponudi je HP 650, koji se uz Surfuj L paket i ugovor može kupiti za samo jedan euro. Uz svaki Surfuj paket, Telenor poklanja 3G modem, a ukoliko korisnici žele da iskuse 4G brzine i uživaju u najbržem Internetu, u ponudi imamo i 4G modem koji je uz Surfuj L paket dostupan za samo jedan euro. “, istakla je Adrijana Husić,  PR Telenora.
 
Svakom novom korisniku na raspolaganju je i besplatan muzički servis Deezer, sa preko 25 miliona pjesama i opcijom preslušavanja muzike u svakom trenutku, čak i kada korisnik nema pristup Internetu.