Mladi posjetili Telenor

Share this:

Menu
O KOMPANIJI NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA MLADI POSJETILI TELENOR

Share this:

NAZAD
 
Kandidati za odlazak na Telenor Forum mladih su kroz razgovor sa direktorima kompanije razmijenili mišljenja i viđenje na temu „Znanje za sve“
 
6. oktobar 2015 - Pet najboljih kandidata koji  su ušli u uži krug za izbor predstavnika Crne Gore na Telenorovom Forumu mladih u Oslu danas su posjetili Telenor. Boris Tuponja, Danka Marković, Aleksandar Jovanović, Stevan Bogosavljević i Savo Miljenović su imali priliku da se predstave i razgovaraju sa generalnim direktorom Telenora Crna Gora, Sandrom Štajner o tome koliko je danas značajno i dostupno znanje, kao i da razmijene mišljenja o tome  kakvi su lideri potrebni jednoj uspješnoj kompaniji.
 
“Mladi ljudi su nosioci ideja i njihovo viđenje budućnosti je od velikog značaja za razvoj digitalnog društva. Učešće na Forumu mladih i razmjenjivanje znanja sa kolegama širom svijeta predstavlja dragocjeno i neponovljivo iskustvo u stvaranju digitalnih inovacija” istakla je generalna direktorka Telenora Crna Gora, Sandra Štajner.
 
Kroz iskustvo praktikanata, kandidatima je predstavljen i program prakse u Telenoru, koji ima za cilj da motiviše ljude koji su ambiciozni, dinamični i žele da se profesionalno razvijaju. Osim toga, kandidati su se upoznali i sa Telenorovim programom mobilnosti, a imali su i priliku i da obiđu kompaniju.
 
Telenor Forum mladih se po treći put organizuje u decembru 2015. godine u Oslu. Imena dva kandidata iz Crne Gore koji će putovati u Oslo biće poznata u novembru 2015. godine.
 
Za dodatne informacije: Ana Mijanović, Specijalista za medije, pr@telenor.me