Majkl Malvebo imenovan izvršni direktor Telenor Crna Gora

Share this:

Menu
O KOMPANIJI NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA MAJKL MALVEBO IMENOVAN IZVRŠNI DIREKTOR TELENOR CRNA GORA

Share this:

NAZAD
 
  • Majkl Malvebo (Michael Malvebo), sadašnji direktor Sektora proizvoda u Grameenphonu, kompaniji koja posluje u okviru Telenor Grupe (Bangladeš), 1. juna 2013. godine preuzeće poziciju izvršnog direktora Telenor Crna Gora.

(Podgorica, 23. april 2013.) Majkl Malvebo, koji će od 1. juna 2013. biti na poziciji izvršnog direktora Telenora Crna Gora, ima više od 20 godina iskustva u upravljanju proizvodima, marketingom, prodajom i cijenama.
 
Iskustvo je stekao radeći u Švedskoj, Sjedinjenim američkim državama kao i Bangladešu. Posljednje 3 godine radio je u Grameenphonu kao šef Proizvoda (Head of Product), gdje je uspostavio novi Sektor proizvoda i procesa Grameenphona i potpuno obnovio portfolio kompanije.
 
Osvrćući se na svoje novo zaduženje, Majkl Malvebo je izjavio: „Veoma me raduje početak rada na novom poslu u Telenoru Crna Gora. Čvrsto vjerujem da, zahvaljujući iskustvu iz Švedske, koja predstavlja važnog igrača na tržištu, i iz Bangladeša, koji se kao prvi operator suočavao sa brojnim izazovima, mogu donijeti nove vrijednosti radu kompanije Telenor i doprinijeti daljem razvoju tržišta telekomunikacija u Crnoj Gori“.