Ljetnja priča uz Telenor - Opusti se u najudobnijoj mreži

Share this:

Menu
O KOMPANIJI NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA LJETNJA PRIČA UZ TELENOR - OPUSTI SE U NAJUDOBNIJOJ MREŽI

Share this:

NAZAD
 
Telenor donosi novo jedinstveno iskustvo svim turistima koji ove godine izaberu Telenor mrežu tokom boravka u Crnoj Gori. Najbrža i najudobnija mreža u Crnoj Gori omogucava turistima laku komunikaciju, prilagodenu njihovim potrebama, dok provode ugodno i nezaboravno ljeto u Crnoj Gori.
 
Korisnici Telenor prepaid paketa sada imaju priliku da se provedu na ljetovanju iz snova u Crnoj Gori i da sa dragim ljudima podjele sve dobre stvari uz komunikaciju baš onako kako žele. Telenor pre-paid paket po cijeni od 3EUR, sa ukljucena 3 EUR pruža jedinstvenu priliku turistima da maksimalno iskoriste svoje ljetovanje i kredit: pozivom Turistickog menija na *123#, korisnici mogu izabrati neke od ljetnjih dodataka i za 3EUR dobiti 15 minuta poziva ka internacionalnim zonama, ili 200 SMS-ova ka svim mrežama, dok za 1.5EUR korisnik dobija nedjelju dana Facebook-a.
Turisti koji odaberu Telenor mrežu mogu slobodno i opušteno da razgovaraju i da se zabave kao nikada do sada. Uz uživanje na odmoru ocekuje ih i besplatna vremenska prognoza kako bih njihov odmor bio što bezbrižniji i ugodniji.
 
Turistima u Crnoj Gori je na raspolaganju i jedinstveni paket Internet na dan, dostupan na trafikama i Telenor prodajnim mjestima, koji donosi neograniceno surfovanje bez mjesecnih obaveza, za samo 0.99EUR na dan.