Korisnik je uvijek u našem fokusu

Share this:

Menu
O KOMPANIJI NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA KORISNIK JE UVIJEK U NAŠEM FOKUSU

Share this:

NAZAD
 
Na XXI Infofestu Telenor kompanija predstavila korisnicima svoju ponudu
 
(29. septembar 2014. godine) – Kompanija Telenor je i ove godine tradicionalno uzela učešće na jednom od najznačajnijih IT događaja u Crnoj Gori, Infofestu. Drugog dana Festivala informatičkih dostignuća zaposleni u ovoj kompaniji su predstavili sve tehnološke inovacije koje su korisnicima ponuđene tokom godine, kao i nove stvari koje ih očekuju u narednom periodu.
 
“Kao i Infofest, kompanija Telenor godinama raste i širi svoju ponudu. 4G tehnologija je već dostupna u 13 gradova, a pošto sve više korisnika ima potrebu za stalnim pristupom Internetu, konstantno radimo na povećanju ponude uređaja koji na najbolji način podržavaju i najveće 4G brzine. Ponosni smo na činjenicu da je Telenor prepoznat kao pouzdana mreža, koja nudi pokrivenost od 99% teritorije. Stalno radimo na unapređenju korisničkog iskustva, stoga nam je zadovoljstvo da najavimo da će našim korisnicima uskoro biti dostupan Moj Telenor korisnički portal. Portal će korisnicima omogućiti uvid i potpunu kontrolu nad potrošnjom, grafički prikaz potrošnje i preostalog saobraćaja, kao i mogućnost aktivacije tarifnih dodataka i usluga. Pored novog portala, nijesmo zaboravili i naše korisnike pametnih telefona, kojima je već više od godinu dostupna 123 Moj Meni aplikacija za pametne telefone,  “ objasnili su iz Telenor tima koji je na Infofestu.
 
Kao kompanija koja je okrenuta korisnicima koji žele pristup informacijama bilo kada i bilo gdje, u okviru prezentacije, Telenor je podsjetio i na digitalne servise koji su na raspolaganju Telenor korisnicima, poput muzičkog servisa Deezer, aplikacija Capture i My Contacts za sigurno čuvanje podataka i sinhronizaciju imenika, Sport uživo za sve ljubitelje sportskih događaja kao i povoljnosti poput neograničenog interneta za korišćenje WhatsApp servisa.
 
Moj Telenor korisnički portal, 123 Moj Meni aplikacija za pametne telefone, kao i digitalni servisi, prilagođeni svakoj korisničkoj grupi,najbolja su potvrda da je Telenor na pravi način fokusiran na korisničku bazu koja je svake godine sve veća.
 
Za dodatne informacije: Ana Mijanović, Specijalista za medije, pr@telenor.me