Korisnici Telenor mreže poslali 87080 poruka

Share this:

Menu
O KOMPANIJI NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA KORISNICI TELENOR MREŽE POSLALI 87080 PORUKA

Share this:

NAZAD
 
Zatvorena donatorska linija
 
Podgorica, 04. jul 2014. godine – Korisnici Telenor pametne mreže su do zatvaranja donatorske linije, koja je 16. maja uspostavljena radi prikupljanje pomoći građanima Srbije i Bosne i Hercegovine pogođenim poplavama, poslali 87080 poruka. Telenor fondacija je u ovoj akciji ostvarila saradnju sa Crvenim krstom Crne Gore, a prikupljena sredstva će biti uplaćena na njihov račun, kako bi pomoć na najefikasniji način bila raspoređena i što prije stigla do ugroženih porodica.
 
„Zahvaljujemo se svim korisnicima koji su poslali makar jednu poruku na donatorski broj i pomogli onima kojima je to sada najpotrebnije. Drago nam je što su naši apeli stigli do ovako velikog broja ljudi, što pokazuje da i korisnici dijele iste vrijednosti sa kompanijom Telenor i da su im solidarnost i humanost na prvom mjestu“, saopštila je Adrijana Husić, menadžer Telenor fondacije.
 
Ovo je bio prvi u nizu projekata Telenor fondacije kojima se nastoji da se savremena mobilna tehnologija iskoristi u svrhu stvaranja vrijednosti u društvu i daljem doprinosu društvenoj integraciji.