Korak više ka zadovoljnim korisnicima

Share this:

Menu
O KOMPANIJI NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA KORAK VIŠE KA ZADOVOLJNIM KORISNICIMA

Share this:

NAZAD
 
Berane je peti grad u kojem je Telenor otvorio redizajniranu prodavnicu, u ulici Mojsija Zečevića 9. Berane su i deveti grad u kojem je predstavljena 4G pametnu mreža.
 
(Berane, 28. mart 2014.) - Kompanija Telenor danas je građanima Berana otvorila vrata svoje nove, modernizovane prodavnice u kojoj će korisnici, uz pomoć ljubaznog osoblja, moći da testiraju sve uređaje i izaberu najbolju kombinaciju paketa za sebe. Građanima Berana po prvi put je predstavljena 4G mreža, najnaprednija Internet tehnologija u svijetu.
 
4G je mreža četvrte generacije u mobilnim komunikacijama koja omogućava značajno veći protok podataka kroz mrežu brzinama 6 puta većim od onih koje sada omogućava 3G mreža i mnogo breže nego preko ADSL-a. 4G donosi dvije značajne razlike: brzinu i takozvano vrijeme odziva ili kašnjenja (response time). Brzina je važna kada govorimo o vremenu koje je potrebno da otvorite ili preuzmete Internet stranicu ili uploadujete neki veliki dokument; response time je vrijeme koje je potrebno za dobijanje povratne informacije na upit korisnika na server kao što je Google. 4G omogućava da prenesete fotografije i video file-ove na Facebook gotovo odmah. Možete gledati video file-ove visokog kvaliteta, i preuzimati ih bez zastoja gotovo odmah. Sama tehnologija 4G postiže brzinu do 75Mbit/s dok su stvarne brzine koje korisnik postiže u prosjeku 20-40Mbit/s. Ovo zavisi od broja korisnika na mreži, kao i udaljenosti od bazne stanice.
 
Presijecanjem vrpce, petu redizajniranu Telenor prodavnicu otvorio je Majkl Malvebo, izvršni direktor kompanije. Jedan od najvećih ovogodišnjih projekata u sklopu kojeg će postojeće Telenor prodavnice dobiti novi i modernizovan izgled, Malvebo je okarakterisao kao doprinos razvoju svake crnogorske opštine.
„Nakon što smo svim stanovnicima Crne Gore omogućili odličnu pokrivenost i sigurnu pametnu mrežu, odlučili smo da dodatno ojačamo kvalitet usluge u svim prodavnicama. Takođe, Berane je već deveti grad u Crnoj Gori koji dobija Internet velikih brzina kroz mrežu četvrte generacije (4G). Korisnici biraju Telenor zbog razlike u mreži, a koncept naših prodavnica čini još veću razliku u kompletnom utisku.“, saopštio je Majkl Malvebo, izvršni direktor kompanije Telenor.
 
Telenor pametna mreža, sa unaprijeđenim 4G brzinama je optimizovana da izvuče maksimum mogućnosti iz pametnih uređaja, koje korisnici mogu kupiti po najpovoljnjim cijenama uz nove Prenesi i surfuj pakete. Pored povezivanja preko Telenor pametne mreže, najsavremenija tehnologija koja je predstavljena građanima Berana omogućiće svakom korisniku još bolje internet iskustvo i najnovije servise.