Konkurs Telenor fondacije za grafička rješenja je u toku

Share this:

Menu
O KOMPANIJI NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA KONKURS TELENOR FONDACIJE ZA GRAFIČKA RJEŠENJA JE U TOKU

Share this:

NAZAD
 
Poziv za sve umjetničke stvaraoce da se prijave
 
17. oktobar 2015. godine - Telenor fondacija još jednom poziva sve zainteresovane umjetnike koji imaju iskustva u oblasti dizajna da se prijave na konkurs za grafička digitalna rješenja “Izazivamo te, uljepšaj nam dan” koji je u toku.  Konkurs je otvoren do 02. novembra kada je krajnji rok da stvaraoci na svoj način predstave uticaj digitalizacije i savremenih tehnologija na modernog čovjeka.
 
Svi zainteresovani mogu da predstave svoje ideje na teme Virtuelna evolucija emocija i Budućnost u nastajanju. Pet najboljih rješenja sa ovog konkursa biće korišćena za produciranje i izlaganje u Upravnoj zgradi Telenora Crna Gora, a najkreativniji autori će biti nagrađeni. Nagrada podrazumijeva otkup autorskih prava grafičkog rješenja od strane Telenor fondacije, a autori svakog djela pojedinačno će biti nagrađeni sa 1.500 eura.
 
„Na ovaj način Telenor fondacija želi da promoviše kreativne stvaraoce iz Crne Gore i omogući im da kroz umjetnički izraz prikažu budućnost i uticaj modernih komunikacija na ljudske emocije. Vjerujemo da na ovaj način možemo doprinijeti afirmaciji umjetnika i razvoju umjetničke produkcije kao i unapređivanju kulturne raznolikosti u Crnoj Gori”, istakli su iz Fondacije.
 
Konkurs je otvoren za sve pojedince ili grupe koji imaju predlog za kreativna rješenja. Cilj ovog pilot projekta je prije svega promocija i podrška umjetnika koji stvaraju u polju arhitekture i dizajna.
 
Više informacija o ovom konkursu i detalje o propozicijama možete naći na web stranici Izazivamo te, uljepšaj nam dan, a prijave i sva pitanja u vezi sa ovim konkursom mogu se poslati na fondacija@telenor.me. 
 
#TelenorFondacija