Jesenja akcija u Telenoru: Sve za telefon, telefon za sve!

Share this:

Menu
O KOMPANIJI NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA JESENJA AKCIJA U TELENORU: SVE ZA TELEFON, TELEFON ZA SVE!

Share this:

NAZAD
 
Svi novi i postojeći postpejd korisnici Telenora od danas mogu kupiti neki od najnovijih modela telefona na 12 ili 24 mjesečne rate, i ostvariti do 33% popusta na mjesečnu pretplatu za izabrani tarifni paket. Kupovina telefona na rate dostupna je u ovkiru Play i Total tarifnih paketa. Uz određene modele telefona Telenor poklanja zaštitnu masku, staklo za ekran, ili oboje. Osim toga, korisnici mogu izabrati neki od proizvoda iz bogate ponude dodatne opreme za telefone, i tako na 6, 12 ili 24 mjesečne rate kupiti slušalice, zvučnike ili pametne satove.   

Korisnici koji potpišu ugovor na 12 ili 24 mjeseca, bez obzira na to da li kupe telefon ili servisni benefit, od Telenora dobijaju do 30 gigabajta besplatnog interneta.  

Podsjećamo, Telenorovim korisnicima na raspolaganju je i usluga brzog servisiranja telefona, u sve tri prodavnice u Podgorici.

Telenor je jesenju akciju osmislio sa ciljem da korisnicima omogući povoljne uslove za kupovinu telefona koji nabolje odgovaraju njihovim potrebama, uz brz pristup omiljenim sadržajima putem Telenorove 4G mreže.

Akcija traje do 31. oktobra.