Jedan od najočekivanijih telefona stiže u Telenor

O KOMPANIJI NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA JEDAN OD NAJOČEKIVANIJIH TELEFONA STIŽE U TELENOR

Postojeću ponudu pametnih telefona i dodatne opreme, kompanija Telenor će obogatiti novim modelom kompanije Samsung, Galaxy S5, koji je prije nekoliko dana predstavljen na Sajmu tehnologije u Barseloni.

(Podgorica, 27. februar 2014. godine) – Kompanija Telenor prvi je crnogorski operator koji će svojim korisnicima od 17. marta ponuditi mogućnost rezevacije Samsung Galaxy S5 telefona, nedavno predstavljenog na Sajmu tehnologije u Barseloni. Po mnogima jedan od najboljih telefona današnjice, u prodaji će se naći od 11. aprila i biće dio široke ponude pametnih telefona Telenora. Korisnici iz Crne Gore koji rezervišu telefon već od 17. marta imaće priliku da najnoviji model iz prestižne Galaxy S serije južnokorejskog proizvođača kupe među prvima na svijetu.

“Ponosni smo što ćemo prvi u Crnoj Gori korisnicima ponuditi ovaj telefon, koji je bio jedan od najviše očekivanih mobilnih uređaja u ovoj godini i zadobio veliku pažnju na predstavljanju na Sajmu u Barseloni. Dodatno, najbrže kupce očekuje i vrijedan poklon - zvučnici vrhunskog kvaliteta”, saopštila je Adrijana Husić, PR Telenora.
“Kad je ovaj uređaj u pitanju, kompanija Samsung podigla je nivo bezbjednosti telefona i korisnika na viši nivo. Glamuroznog izgleda, modernog dizajna i besprekornih performansi, ovaj uređaj će postati nezamjenjiv dio života svojih vlasnika. Galaxy S5 je otporan na vodu i prašinu, a sa skenerom prsta je u potpunosti zaštićen sav sadržaj koji se nalazi na telefonu.”, navela je Husić.

Samsung Galaxy S5, sa ekranom od 5,1 inča, napravljen je prema željama korisnika i donosi  jednostavne, ali moćne i primijetne promjene. Kamera od 16 megapiksela, sa naprednom HDR tehnologijom i u potpunosti sklopljena od komponentni profesionalnih fotoaparata učiniće da nezaboravni trenuci koje korisnici žele da zabilježe budu sačuvani u vidu oštrijih, jasnijih i življih fotografija.

Ultra power saving mode opcija omogućava produženje trajanja baterije, kroz automatsko isključivanje svih naprednih funkcija i pretvaranje ekrana u crno-bijeli kada ne koristite telefon