Izabran pobjednik foto konkursa “Capture the Adventure“

O KOMPANIJI NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA IZABRAN POBJEDNIK FOTO KONKURSA “CAPTURE THE ADVENTURE“

Miloš Mirković autor je fotografije koja je na foto konkursu kompanije Telenor, “Capture the Adventure“, ocijenjena kao najkreativnija. Autor je uspješno odgovorio na postavljeni zadatak, i uz pomoć digitalnog servisa Capture zabilježio trenutke za pamćenje, za šta će biti nagađen iPhone SE telefonom.

Telenor poziva sve svoje korisnike da aktiviraju servis Capture, koji omogućava čuvanje i jednostavan pristup fotografijama i video zapisima putem interneta

Tako sačuvanom materijalu može se pristupiti u svakom trenutku i sa bilo kojeg uređaja -  računara, tableta ili mobilnog telefona. Osim osnovne funkcije čuvanja fotografija i video zapisa, Capture nudi i mogućnost kreiranja foto i video priča koje korisnici mogu podijeliti sa prijateljima putem direktnog linka.

Servis Capture jednostavan je za korišćenje, a može se aktivirati putem aplikacije ili portala Moj Telenor, kao i preuzimanjem Capture aplikacije direktno sa marketa.

Osim besplatnog prostora za čuvanje fotografija i video zapisa, Telenor svojim korisnicima nudi i besplatan internet saobraćaj za korišćenje aplikacije Capture, do kraja 2017. godine.

Foto konkurs “Capture the Adventure“ raspisan je 22. avgusta, i trajao je do 22.septembra.