Internet za sve u kući

Share this:

Menu
O KOMPANIJI NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA INTERNET ZA SVE U KUĆI

Share this:

NAZAD
 
Pristup internetu sa više razlicitih uredaja.

Internet iskustvo je sada potpuno drugacije i još jednostavnije u najbržoj mreži. Uz Telenor 3G ruter, Telenor korisnici imaju WiFi konekciju koja omogucava da više razlicitih uredaja i više korisnika istovremeno surfuje internetom.
 
Posebnost Telenor 3G bežicnog rutera je što omogucava korišcenja interneta na više uredaja istovremeno - PC, lap top, pametni telefon, tablet ili bilo koji drugi uredaj sa Wi Fi konekcijom. Telenor korisnicima je tako omoguceno da lakše i brže dolaze do potrebnih informacija, ali i da svoje vrijeme na internetu ispune zabavom.
 
Uredaj funkcioniše na jednostavan nacin, tako što se internet SIM kartica stavi u odgovarajuci prikljucak na ruteru, a zatim slijedi brza i jednostavna konfiguracija i aktivacija. Uredaji u zoni pokrivenosti rutera se povezuju preko Wi-Fi konekcije i imaju pristup internetu preko Telenor 3G mreže. Pored korišcenja u kuci, pogodan je za kancelarije, ali i manje lokale. Na ovaj nacin, korisnici su mobilni, a vise njih istovremeno može koristiti pogodnosti Telenor 3G mreže.
 
Telenor korisnici shodno svojim potrebama mogu odabrati neki od postpaid paketa, a vec od 29EUR mogu postati vlasnici Telenor WiFi rutera i surfovati internetom. Telenor prateci potrebe svojih korisnika nastavlja da kreira inovativne servise i ponude kako bi i dalje bio prvi izbor za zadovoljenje svih njihovih telekomunikacionih i informacionih potreba.
 
Dobre stvari pokrecu svijet