Godinu dana neograničenog interneta za nove pripejd korisnike

Share this:

Menu
O KOMPANIJI NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA GODINU DANA NEOGRANIČENOG INTERNETA ZA NOVE PRIPEJD KORISNIKE

Share this:

NAZAD
 
U sklopu nove ponude, kompanija Telenor pripejd korisnicima nudi mogućnost da godinu dana neograničeno surfuju Internetom.
 
(Podgorica, 02. oktobar 2014. godine) – Kompanija Telenor je pripremila iznenađenje za nove korisnike koji kupovinom pripejd paketa stiču pravo na besplatnih 30 dana neograničenog interneta i 500 poruka prema svim mrežama u Crnoj Gori.
 
Nova ponuda je posebno posvećena mladima koji žele da neograničeno imaju pristup internetu, bilo gdje i bilo kada. Nakon mjesec dana korišćenja ove ponude, svaka naredna dopuna od 2 ili više eura korisniku donosi isti benefit sa 7 dana validnosti.
 
“Ovo je period godine kada mladi intenziviraju svoju komunikaciju sa porodicom i prijateljima i to je glavni razlog zašto smo osmislili ovu ponudu. Naravno, mislili smo i na postojeće pripejd korisnike, tako da je od 1 oktobra korisnicima dostupan dodatak “20 puta više” čijom aktivacijom korisnik dobija 20 puta više novca za pozive u mreži, poruke ka svim mrežama i internet.”, saopštili su iz Telenora.
 
Za dodatne informacije:
Kontakt: Ana Mijanović, Specijalista za medije