Godinu dana besplatnog mobilnog interneta za korišćenje Fejsbuka

Share this:

Menu
O KOMPANIJI NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA GODINU DANA BESPLATNOG MOBILNOG INTERNETA ZA KORIŠĆENJE FEJSBUKA

Share this:

NAZAD
 
Ponuda se odnosi na sve nove pripejd korisnike Telenor pametne mreže
 
17. septembar 2015 – Kompanija Telenor je pripremila iznenađenje za sve one koji postanu novi Telenorovi pripejd korisnici u periodu od 17. septembra do 1. decembra 2015. godine. Novi korisnici će dobiti potpuno besplatan mobilni internet za pristup društvenoj mreži Fejsbuk i Fejsbuk Mesendžeru na period od 12 mjeseci od datuma aktivacije.
 
„Ovog puta za dobrodošlicu smo pripremili neograničen internet protok za komunikaciju unutar jedne od najpopularnijih društvenih mreža – Fejsbuka i besplatnu prvu aktivaciju dodatka „Dodaj sve“, u okviru koga ih nagrađujemo sa 1200 minuta u mreži, 1200 SMS poruka za sve mreže i 50 megabajta u trajanju od sedam dana, koje mogu aktivirati slanjem koda *123#.“, saopšteno je iz kompanije Telenor.
 
Takođe, svi postojeći pripejd korisnici putem kratkog koda *123# , aplikacije Moj Meni i portala Moj Telenor mogu aktivirati servis Fejsbuk, uz koji dobijaju neograničen internet saobraćaj za njegovo korišćenje. Cijena mjesečnog dodatka je 0,85 eura, a prva aktivacija je besplatna. Aktivacijom tog dodatka korisnici mogu na bezbjedan način da koriste Fejsbuk servis uz potpunu kontrolu troškova.
 
Više informacija o pripejd ponudi možete naći na: www.telenor.me.
 
Za dodatne informacije: Ana Mijanović, Specijalista za medije, pr@telenor.me