Ekskluzivno u Telenoru: aplikacije Nickelodeon Play i NBA League Pass

Share this:

Menu
O KOMPANIJI NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA EKSKLUZIVNO U TELENORU: APLIKACIJE NICKELODEON PLAY I NBA LEAGUE PASS

Share this:

NAZAD
 
Telenor je prvi operator u Crnoj Gori koji, svim svojim korisnicima, od sada nudi mobilne aplikacije Nickelodeon Play i NBA League Pass. Najmlađa publika moći će da prati svoje omiljene junake i igra originalne igrice, a ljubitelji košarke da uživaju u popularnoj NBA ligi, bilo kada i bilo gdje.

Aplikaciju Nickelodeon Play, koja je osvojila nagradu „Emi” za izuzetno dostignuće u interaktivnim medijima, mogu da koriste djeca uzrasta od 3 do 14 godina. Popularne crtane filmove, serije i druge zabavne sadržaje djeca od sada mogu da gledaju i na mobilnim uređajima.  Nickelodeon Play sadržaće više od 150 epizoda crtanih filmova kao što su „Patrolne šape”, „Sunđer Bob Kockalone”, „Nindža kornjače”, a svi sadržaji su sinhronizovani i predstavljaju potpuno bezbjedno onlajn okruženje za djecu. 

Uz aplikaciju NBA League Pass, Telenor svojim korisnicima omogućava da putem mobilnog telefona uživo gledaju do osam utakmica mjesečno. Dostupan im je i pregled svih odigranih utakmica u sezoni, kao i preko 60 sati video materijala, koji obuhvata reprize posljednjih sezona, utakmice, intervjue i dokumentarce. Pored aktuelne sezone, ljubitelji košarke moći će da zavire i u arhivu svih utakmica iz sezona od 2014. godine do danas. 

Korisnici Play Plus i Premium Plus paketa mogu besplatno aktivirati aplikacije,  dok su ostalim postpejd i pripejd korisnicima dostupne kao tarifni dodatak. Cijena dodatka za Nickelodeon Play je 1.99 eura, a za NBA 5.99 eura mjesečno. Novi servisi u Telenorovoj ponudi aktiviraju se putem Moj Telenor aplikacije i portala, a uz aktivaciju servisa korisnici dobijaju 10 GB interneta za njihovo korišćenje.