Dodatna oprema u Telenoru dostupna uz odloženo plaćanje

Share this:

Menu
O KOMPANIJI NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA DODATNA OPREMA U TELENORU DOSTUPNA UZ ODLOŽENO PLAĆANJE

Share this:

NAZAD
 
Telenor je svojim postpejd korisnicima omogućio da dodatnu opremu za svoj telefon, ili neki od pametnih uređaja, plate uz prvi naredni račun, kao i na rate. Mogućnosti odloženog plaćanja dodatne opreme važe samo za fizička lica.

Korisnici koji Telenorove usluge koriste kraće od šest mjeseci imaju mogućnost da kupe dodatnu opremu u vrijednosti do 20 eura, dok oni koji su Telenorovi korisnici duže od šest mjeseci mogu izabrati dodatnu opremu u vrijednosti od 40 eura. Kupljene proizvode korisnici mogu platiti uz prvi naredni račun.

Plaćanje na rate predstavlja još jednu pogodnost koja očekuje postpejd korisnike Telenora. Namijenjena je korisnicima koji koriste Telenorove usluge najmanje šest mjeseci i omogućava im da dodatnu opremu kupuju na 6, 12 ili 24 jednake mjesečne rate. Vrijednost dodatne opreme koja se može kupiti na rate iznosi najmanje 12, a najviše 360 eura. 

Osim standardne dodatne opreme, kao što su futrole, zaštitne maske ili slušalice, Telenor je svoju ponudu obogatio i pametnim uređajima nove generacije. U Telenorovim prodavnicama širom Crne Gore dostupni su pametni satovi i narukvice. Riječ je o uređajima proizvođača Xiaomi, koji predstavljaju odličnu kombinaciju stila i tehnologije, pa korisnicima omogućavaju automatsko praćenje aktivnosti i do 12 vrsta sportova, primanje poziva i poruka, kao i korišćenje atraktivnih aplikacija.