Do nagrade uz digitalni servis Capture

O KOMPANIJI NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA DO NAGRADE UZ DIGITALNI SERVIS CAPTURE

Foto konkurs kompanije Telenor

Kompanija Telenor organizuje foto konkurs “Capture the Adventure“, koji počinje u petak, ... avgusta, i trajaće do..., septembra. Telenor poziva svoje korisnike da sačuvaju fotografiju putem digitalnog servisa Capture, i link do tako sačuvane fotografije pošalju uz prijavu objavljenu na sajtu www.telenor.me. Druženja, pejzaži, zanimljive situacije i inspirativni trenuci mogu se naći na fotografiji, a Telenorov žiri nagradiće najbolju novim iPhone SE telefonom.

Telenor je napravio digitalni servis Capture kako bi omogućio čuvanje i jednostavan pristup fotografijama i video zapisima putem interneta, u svakom trenutku i sa bilo kojeg uređaja -  računara, tableta ili mobilnog telefona. Osim osnovne funkcije čuvanja fotografija i video zapisa, Capture nudi i mogućnost kreiranja foto i video priča koje korisnici mogu podijeliti sa prijateljima putem direktnog linka.

Servis Capture jednostavan je za korišćenje, a može se aktivirati putem aplikacije ili portala Moj Telenor, kao i preuzimanjem Capture aplikacije direktno sa marketa i praćenjem uputstva.

Osim besplatnog prostora za čuvanje fotografija i video zapisa, Telenor svojim korisnicima nudi i besplatan internet saobraćaj za korišćenje aplikacije Capture, do kraja 2017. godine.