Darivanje za dječije radosti

Share this:

Menu
O KOMPANIJI NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA DARIVANJE ZA DJEČIJE RADOSTI

Share this:

NAZAD
 
Zajednicka akcija Telenora, MTV-a i proslavaljenih crnogorskih košarkaša Predraga Drobnjaka i Vlada Šcepanovica izmamila je osmjehe djece iz djecijeg doma Mladost iz Bijele.
Telenor i ovu godinu završava u društvu najmladih. Nakon druženja i darivanja mališana Telenor zaposlenih, kompanija je posjetila i djeciji dom Mladost Bijela.

I ove godine, Telenor zaposleni su donirali garderobu i igracke. Zajedno sa kompanijom MTV i proslavljenim crnogorskim košarkašima Predragom Drobnjakom i Vladom Šcepanovicem koji su se prikljucili ovoj akciji, predstavnici Telenora su posjetili mališane i sinoc im urucili i slatke paketice. Djecije osmjehe su izmamili Šanta Panta i Deda Mraz koji su bili zaduženi za pjesmu i igru.
 
Proslavljeni košarkaši su odgovarali znatiželjnim mališanima na pitanjima o sportu ali i svojoj visini, pa je Predrag Drobnjak objasnio da je visok 2.10m i da mu iz kreveta koji je dugacak ipak malo vire noge. Vlado Šcepanovic je odgovarao na pitanje i o fudbalu i timovima za koje navija.
 
Telenor djecije praznicne carolije se nastavljaju programima za najmlade u Delta City-u (23.12. u 17h) i Mall of Montenegro (24.12. u 17h).  Telenor ce za najmlade organizovati dogadaj na kome ce moci da zajedno sa roditeljima osjete praznicnu caroliju i ucestvuju u radionici, uživaju u priredbi i zabavljaju se sa djecijim animatorima.