Brzi internet i čuvanje podataka za sve postpejd korisnike

Share this:

Menu
O KOMPANIJI NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA BRZI INTERNET I ČUVANJE PODATAKA ZA SVE POSTPEJD KORISNIKE

Share this:

NAZAD
 
Brzi Internet sastavni je dio svih novih Telenor tarifnih paketa, kako bi korisnici mogli da uživaju u prednostima Telenor pametne mreže i osjete razliku u komunikaciji.
 
(Podgorica, 21. mart 2014.) – Kompanija Telenor ponudila je korisnicima opciju čuvanja svih podataka iz telefona i računara, kao što su fotografije, snimici ili dokumenta recimo, uz korišćenje Capture aplikacije na kojoj se čuvaju fajlovi. Ukoliko korisnik izgubi, promijeni ili ošteti telefon, može da pristupi sačuvanim podacima sa bilo kojeg uređaja i u svakom trenutku, pri čemu je Telenor za korišćenje Capture aplikacije dodijelio dodatni internet saobraćaj na mobilnom telefonu.
 
Opcija skladištenja podataka dostupna je uz postpejd pakete, koji sada pored neograničenih minuta razgovora u Telenor pametnoj mreži sadrže i više minuta za razgovore ka drugim mrežama.
 
„Nagrađujemo lojalnost naših postpejd korisnika kroz stalno poboljšanje postojećih paketa. Uz više besplatnih minuta u zemlji i inostranstvu, kao i neograničeni brzi Internet, unaprijedili smo pakete i uvođenjem dodatnog Capture servisa. Telenor korisnici ovog servisa više neće morati da brinu da će izgubiti fotografije i video snimke iz telefona, jer će ih imati sačuvane“, navela je Adrijana Husić, PR Telenora.
 
Korisnici koji žele da promijene paket sada na web stranici Telenora mogu da izaberu visinu mjesečne pretplate, željeni broj minuta ka svim mrežama i količinu interneta, nakon čega će im softver automatski predložiti odgovarajuće pakete.
 
Iz Telenora su podsjetili i da se nepotrošeni minuti i SMS-ovi iz aktuelnih postpejd paketa („Premium“, „Prenesi i surfuj“ i „Prenesi i dopuni“) mogu prenijeti u naredna tri mjeseca, što korisnicima omogućava maksimalno iskorišćenje paketa koji plaćaju.