Menu
O KOMPANIJI NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA KOMPANIJA ONE SOLIDARNO UZ UKRAJINU
NAZAD
 
 

Kompanija One solidarno uz Ukrajinu


Kompanija One će svim crnogorskim državljanima koji su u martu boravili u Ukrajini otpisati trošak za roming, a postpejd korisnicima umanjiti martovski račun za dio koji je nastao pozivima i poslatim SMS-ovima i MMS-ovima prema svim operatorima u Ukrajini.

Ovo je samo jedna od aktivnosti i mjera koju je ta kompanija preduzela u znak podrške i solidarnosti sa građanima i građankama Ukrajine.


„Duboko smo uznemireni događajima koji se dešavaju u Ukrajini i znamo da bi neki od naših korisnika ili njihove porodice i prijatelji mogli biti direktno pogođeni. Kako se situacija nastavlja, shvatamo da će povezanost imati ključnu ulogu u ovim kriznim vremenima i želimo da je omogućimo onima kojima je potrebna,” kazao je izvršni direktor kompanije One Branko Mitrović.


On je naglasio da je kompanija One veoma brzo reagovala i odmah po eksalaciji sukoba u Ukrajini tehnički podržala otvaranje donatorske linije Crvenog krsta u Crnoj Gori.

„Ovom prilikom pozivam sve građane da nam se pridruže i pošalju poruku bilo koje sadržine na broj na broj 15888 kako bismo zajedno pomogli ugroženom stanovništvu Ukrajine,“ poručuje Mitrović.


Kompanija One podržala je i učestvovala na donatorskoj večeri za djecu Ukrajine koju su organizovali ND Vijesti i Televizija Vijesti.

Tom prilikom, One je podržao i produkciju video spota za pjesmu “Vratite nam snove” posvećenu djeci Ukrajine u izvođenju Milice Radan i Komnena Vukovića uz pratnju hora D moll.


Iz kompanije One su saopštili da su u stalnoj komunikaciji sa organizacijama koje pružaju podršku raseljenim licima kako bi pratili razvoj situacije i pravovremeno reagovali na potrebe onih koji su pogođeni ratnim razaranjima.