Menu
 

Još napredniji. Još sjajniji. Još jači.

 
 

Apple Watch S9 45mm

 
 
 
 

Apple Watch S9 41mm

 
 
 
 

Apple Watch SE 3

 
 
 
 

 
Uvijek uključeni (Always-On) retina display
do 2000 nitova
S9 SiP
Brži pristup Siri na uređaju
Mjerenje saturacije u krvi
Praćenje rada srca (ECG aplikacija)
Temperaturni senzori

Pozivanje SOS brojeva
Mogućnost pozivanja hitnih službi i u inostranstvu
Detekcija pada i sudara
Water-resistant
Mogućnost plivanja sa satom
GPS

Do 18h regularnog korišćenja
Do 36h korišćenja u Low Power režimu
Brzo punjenje
 

 

Kucni dvaput. I uradi šta poželiš.

 
 

Gestures funkcionalnost ti olakšava upotrebu Apple Watch uređaja u svakom trenutku, posebno onda kada su ti ruke zauzete. Samo dva puta kucni palcem i kažiprstom da odgovoriš na poziv, otvoriš obaveštenje, reprodukuješ ili pauziraš muziku i još mnogo toga.

 
 
 
 
 
 
2x svjetliji diplej

Briljantan ekran. U pravom smislu te riječi.

Napredan sistem ekrana u Seriji 9 povećava maksimalnu svjetlinu na do 2000 nita - dvostruko u odnosu na Seriju 8 - tako da je lakše čitati na jakom suncu. Takođe je bolji u situacijama sa slabom svjetlošću, kao što je bioskop, jer se može prigušiti na samo 1 nit.
 

 
 
 
 
 
 

Izgubljeni telefon je sada lako locirati.

 
Zakvaljujući novoj generaciji Ultra Wideband čipa, Precision Finding funkcionalnost sada može da ti pomogne da lako pronađeš svoj iPhone,tako što će ti pokazati njegovu približnu udaljenost i smjer.

I kada se približiš, haptička povratna informacija, zvuk i vizuelni indikator pomažu ti da ga precizno lociraš.
 
 
 

 
 
 
 

Prvi Apple proizvod s niskom emisijom ugljenika je tu.

 
Kroz kontinuirane inovacije u materijalima, čistoj energiji i niskougljeničnom transportu, Apple Watch sada dolazi u kombinacijama kućišta i narukvica koje su neutralne u emisiji ugljenika.
 
 
 
 

Zdravlje na dohvat ruke

 
 
Apple Watch ti pomaže da bolje razumiješ svoje mentalno i fizičko zdravlje. Najbolje od svega je to što ti imaš kontrolu nad njima jer se čuvaju sa velikom preciznošću, pa ih možeš podijeliti sa ljekarom ukoliko je potrebno. Uz Apple Watch, podaci o zdravlju su ti uvijek na dohvat ruke i čuvaju se s posebnom pažnjom prema tvojoj privatnosti.
 

 

Pomoć onda kad je najpotrebnija

 
Bilo da padneš, doživiš saobraćajnu nezgodu ili ti je potrebna pomoć u hitnoj situaciji, Apple Watch Serija 9 može pozvati pomoć kada ti je potrebna.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

*Sve navedene specifikacije i opisi mogu se razlikovati u odnosu na stvarne specifikacije i opise proizvoda. Sve funkcije, osobine, specifikacije, grafički elementi i druge informacije o proizvodu u ovom dokumentu, uključujući, ali ne ograničavajući se na prednosti, dizajn, cijene, komponente, performanse, dostupnost i mogućnosti proizvoda podliježu promjenama bez obavještenja ili obaveze i ne predstavljaju uslove ponude za zaključenje ugovora, nego samo poziv da se učini ponuda pod uslovima koji se mogu razlikovati od navedenog. Sadržaji ispisani na ekranu predstavljaju simulirane slike i služe isključivo za potrebe demonstracije. Detaljne infromacije o prozvodu možete pronaći na https://www.apple.com/.