Menu
 

Nova dimenzija zvuka.

 
 

Apple AirPods Pro 2 gen

With MagSafe Charging Case

(USB-C)

 
 

 
 
 
 
 
 

H2 čip

AirPods Pro 2 dolaze sa H2 čipom, komunicirajući brzinom koja je nešto sasvim novo u industriji i omogućavaju revolucionarno novi format koji pruža čist zvuk u realnom vremenu. To znači da tvoji filmovi, emisije i igre postaju jedno sasvim novo, drugačije i neponovljivo iskustvo.
 
 
 
 
 
 
 

Čip sa nevjerovatnim sposobnostima.

 
Čip koristi moćne algoritme prilagođavanja kako bi brže obradio zvuk. Svaki detalj je prilagođen obliku uha, stvarajući zvuk višeg fideliteta.

Mikrofon  okrenut prema unutra sarađuje sa algoritmima za poboljšanje glasa kako bi prepoznao i izrazio tvoj glas, tako da telefonski i video pozivi uvijek zvuče potpuno prirodno.
 
 
 
 
 
 

Noise cancelling funkcionalnost. Pravi spas.

 
Mikrofoni za poništavanje buke su optimizovani tako da brzo detektuju zvuk i neutrališu buku prije nego što stigne do tvog uha.

Zvučnik i akustični algoritmi pomažu aktivnom poništavanju buke. Sa kontrolom nad onim što čuješ - i ne čuješ - možeš se potpuno prepustici muzici, podkastima ili jednostavno ostati u fokusu, kao nikada ranije.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

*Sve navedene specifikacije i opisi mogu se razlikovati u odnosu na stvarne specifikacije i opise proizvoda. Sve funkcije, osobine, specifikacije, grafički elementi i druge informacije o proizvodu u ovom dokumentu, uključujući, ali ne ograničavajući se na prednosti, dizajn, cijene, komponente, performanse, dostupnost i mogućnosti proizvoda podliježu promjenama bez obavještenja ili obaveze i ne predstavljaju uslove ponude za zaključenje ugovora, nego samo poziv da se učini ponuda pod uslovima koji se mogu razlikovati od navedenog. Sadržaji ispisani na ekranu predstavljaju simulirane slike i služe isključivo za potrebe demonstracije. Detaljne infromacije o prozvodu možete pronaći na https://www.apple.com/.