Menu
 

Bookmate

Nešto za čitanje uvijek na dohvat ruke

 
 

Čitaj bilo kad i bilo gdje, jer uz Bookmate imaš pristup hiljadama naslova na svom telefonu, tabletu ili laptopu. Ne moraš da brineš o dodatnoj potrošnji interneta u romingu jer aplikaciju možeš da koristiš i oflajn. Knjige su dostupne i na engleskom jeziku tako da u svakom trenutku možeš da pristupiš brojnim stranim naslovima.


Aktiviraj dodatak i dobijaš 10GB za korišćenje Bookmate aplikacije.

 
 

Prilagodi ekran svom oku


Bookmate ti omogućava da prilagodiš svjetlinu ekrana,  promijeniš font ili boju pozadine i tako uživaš u e-knjizi na najbolji mogući način.

 

Potreban ti je predlog?


Svako može da napravi tematsku policu za knjige (stručnjaci, prijatelji i drugi ljubitelji knjiga), a ti možeš da pregledaš i pratiš bilo koju policu koja te zanima.

 

Sinhronizacija između uređaja


Bookmate možeš da koristiš na telefonu, tabletu ili računaru. Dodatno, knjige se sinhronizuju između uređaja tako da lako možeš da nastaviš tamo gdje si stao.

 

Uz Bookmate sada imaš i audio knjige!


Slušaj popularna književna djela na crnogorskom jeziku, u izvođenju omiljenih glumaca, voditelja i autora.


 
 

Cijena i kako aktivirati?

 

Ukoliko si korisnik Play 6+, Total 10+, Total 20+, DATA i DATA+ paketa, u okviru Moj One aplikacije možeš da se odlučiš za Bookmate kao servis koji možeš da koristiš bez dodatne nadoknade u okviru paketa, a uz to dobijaš 100 GB internet saobracaja samo za Bookmate servis.


Bookmate aplikacija dostupna je za sve postpejd i pripejd korisnike i kao tarifni dodatak, putem Moj One aplikacije, po cijeni od 4.99 eura mjesečno (sa porezom).


Uslovi korišćenja


 
 
 
Aktiviraj putem Moj One aplikacije: