Menu
 

Usljed svjetske zdravstvene situacije zbog pojave COVID-19, naša najveća briga su bezbjednost i zdravlje naših zaposlenih, korisnika i partnera. Naša kompanija pažljivo prati smjernice i mjere koje propisuju Vlada i Ministarstvo zdravlja Crne Gore, kao i nadležne zdravstvene organizacije u svijetu, a naš posebno formiran radni tim upravlja situacijom 24 sata dnevno.


Ova situacija predstavlja izazov za cjelokupno društvo, ali istovremeno i ogromnu odgovornost za našu kompaniju. Naša uloga u povezivanju ljudi, organizacija, kompanija, zdravstvenih radnika i državnih organa je ključna i ostajemo u potpunosti posvećeni tome da naši korisnici ostanu u kontaktu.

Naš radni tim blisko sarađuje sa nadležnim organima kako bismo se uvjerili da su naša korisnička služba i kontinuitet poslovanja u skladu sa mjerama i preporukama koje su na snazi. Redovno ćemo vas obavještavati o svim promjenama.

Na nama je da se ponašamo odgovorno, ostanemo mirni i poštujemo mjere, preporuke i savjete Vlade i lokalnih zdravstvenih organa.

Brinite o svom zdravlju!


Naši korisnici


Naša kompanija ostaje u potpunosti posvećen tome da se pružanje usluga korisnicima i saradnja sa našim poslovnim partnerima odvijaju neometano. Svjesni smo odgovornosti koju nosi činjenica da omogućavamo kontakt sa porodicom i prijateljima koji je od ključne važnosti, a takođe pružamo usluge za zdravstvene i obrazovne instutucije.

U skladu sa mjerama zaštite od koronavirusa, preporučujemo vam da koristite online alate za aktivaciju naših servisa. Većinu tarifnih dodataka i digitalnih servisa možete aktivirati putem naše aplikacije. Takođe, omogućavamo vam primanje računa putem mail-a ili SMS-a, za šta je dovoljno da opciju jednostavno uključite putem aplikacije, ili pošaljete poruku našem Korisničkom servisu putem društvenih mreža. Primanje računa putem SMS-a može se aktivirati i preko kratkog koda *110#, biranjem opcije 1.  


Pripejd račun može se dopuniti i elektronski, putem našeg sajta. Osim toga, kupovina telefona može se obaviti putem naše web prodavnice. Postpejd korisnicima savjetujemo da  aktiviraju e-banking usluge, kako bi svoje račune izmirili od kuće.

Uvijek nas možete kontaktirati i putem zvaničnih naloga na Facebook-u i Twitter-u, kao i putem mejla korisnickiservis@1.me za fizička lica i biznis@1.me za pravna lica.

Naše poslovnice


Naše poslovnice ostaju otvorene, ali pratimo propisane mjere i postupaćemo u skladu sa njima. Prodavnice se dezinfikuju i čiste nekoliko puta dnevno, a naši zaposleni stoje na dovoljnom rastojanju kako bi se umanjio rizik od širenja zaraze.

Slanje pošte


Sa ciljem zaštite zdravlja i suzbijanja  širenja koronavirusa, obavještavamo naše dobavljače i korisnike da sve fakture, obavještenja i dopise  šalju isključivo elektronskim putem ili poštom.

Za slanje elektronskim putem dostupna je adresa administration@1.me , a ukoliko šaljete poštom koristite adresu Rimski trg br 4. Ukoliko želite da pošaljete prigovor, to možete učiniti putem mail adrese reklamacije@1.me.