Menu
 

Kada odlučite da je vrijeme za novi telefon ponesite stari u našu najbližu poslovnicu i mi ćemo procijeniti njegovu vrijednost. Na taj način dobićete vaučer u iznosu procijenjene vrijednosti telefona koji možete iskoristiti za kupovinu novog telefona. Dodatno, dobijate i popust na odabrane modele telefona.

 

Vaučer možeš iskoristiti u narednih 30 dana, ili ga pokloniti prijatelju ili članu porodice, bilo da si naš korisnik ili ne.

 

Kako da recikliram telefon?

 
Posjetite našu najbližu poslovnicu i predaj svoj stari uređaj prodavcu na procjenu.
Zaposleni u prodavnici procjenjuje Vaš uređaj prema unaprijed definisanim kriterijumima kao što su marka, model, godina proizvodnje i stanje uređaja.
Nakon procjene, dobićete ponudu za otkup uređaja. Ako prihvatite ponudu i potpišete sva potrebna dokumenta, dobićete vaučer u procijenjenom iznosu vrijednosti telefona.
Vaučer ima jedinstveni kod i na njemu piše vrijednost koja je prihvaćena za stari uređaj. Na vaučeru je takođe i naznačen datum do kog se vaučer može iskoristiti.
Vaučer možete da iskoristite za ostvarivanje popusta na kupovinu novog telefona iz važeće One ponude kao i da ostvarite dodatni popust na odabrane modele telefona.
 
 

Procjena i otkup uređaja

Kupovina novog uređaja uz vaučer

 
 

Iskoristi sjajnu ponudu i recikliraj stari telefon odmah.